Dit zijn onze 5 favoriete slaapkamerstijlen

Swipe to the left
13 juni 2019 1 comment

Van rond en retro tot modern industrieel. Natuurlijke materialen in je hele slaapkamer, minimalistisch en functioneel of juist met veel romantische tierlantijnen. Iedereen is uniek en smaken verschillen. Daarom is geen slaapkamer hetzelfde. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw slaapkamer? In deze blog hebben we vijf compleet verschillende stijlen op een rijtje gezet.

Van vintage tot industrieel: onze 5 favoriete slaapkamerstijlen

1. Slaapkamerstijl Eclectic Retro

Deze vintage slaapkamerstijl kenmerkt zich door een simpele basis met zachte stoffen en donkere kleuren. Voor de meubels wordt gekozen voor ronde, retro vormen zoals op de foto: Boxspring Lifestyle by vtwonen Sage met afgerond hoofdbord. Een mix van texturen en materialen dus!

Van vintage tot industrieel: onze 5 favoriete slaapkamerstijlen

2. Slaapkamerstijl Pure Basic

Verschillende grijstinten en robuuste materialen zijn de basis voor deze basic slaapkamerstijl. Een rustige basis, maar desondanks allesbehalve saai. Natuurlijke materialen zoals hout en linnen geven deze slaapkamer een stoer karakter. Dat is ook te zien op deze foto met Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme.

Van vintage tot industrieel: onze 5 favoriete slaapkamerstijlen

3. Slaapkamerstijl Touch of Romance
Een romantische slaapkamerstijl kenmerkt zich door een rustige en lichte basis, gecombineerd met sierlijke accessoires en warme pasteltinten. Op de foto zie je Bedframe Balance Elegant. Dit elegante bed in houtkleur geeft de romantische slaapkamer een stijlvolle uitstraling.

Van vintage tot industrieel: onze 5 favoriete slaapkamerstijlen

4. Slaapkamerstijl Zen in Japan

Deze minimalistische slaapkamerstijl, gebruikt in de fotografie van Bedframe Balance Focus, is gebaseerd op Japan. De Japanse stijl staat voor de kunst van het weglaten en kenmerkt zich door gebruik van natuurlijke materialen die eenvoudig en functioneel zijn vormgegeven.

Van vintage tot industrieel: onze 5 favoriete slaapkamerstijlen

5. Slaapkamerstijl Modern Industrial

In een moderne en industriële slaapkamer worden verschillende robuuste materialen met elkaar gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan een leren meubelstuk met houten en metalen accessoires, net als op deze foto met Boxspring Home Season. Neutrale kleuren voeren de boventoon in deze woonstijl.

 

Welke van deze stijlen spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten in de reacties!

Ruth 19 juni 2019 at 21:01
2. Pure basic. Moooi! Om in weg te duiken en heerlijk tot jezelf te komen in een oase van rust...