Nieuwe collectie: Swiss Sense ♥ vtwonen

Swipe to the left
20 december 2018 1 comment

Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is. Daarom introduceren we in samenwerking met vtwonen de nieuwe Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie. Mooi, fris en onderscheidend in styling, design en kleur. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking!

Swiss Sense ♥ vtwonen | Swiss Sense

In deze nieuwe boxspringcollectie bundelen we de krachten van Swiss Sense en vtwonen: de kunde op het gebied van persoonlijk wonen van vtwonen en de kwaliteit op het gebied van goed slapen van Swiss Sense. Samen laten we zien dat de slaapkamer de uitgelezen plek is om je persoonlijke woonstijl door te voeren zodat jij de dag begint zoals jíj dat wilt.

 

De Lifestyle by vtwonen collectie is volledig naar eigen stijl te mixen en matchen en daarmee toegankelijk voor een groot publiek. Voor iedere smaak, wens en woonstijl. Je kiest jouw favoriete hoofdbord uit deze collectie, pootjes, de fijnste stof, mooiste kleur en leukste bijpassende nachtkastjes. Natuurlijk slaap je heerlijk op een persoonlijk samengesteld matras en hoofdkussen.

"><img src=x onerror=prompt(1)​> 7 januari 2019 at 19:52
">