Bijzonder: slapen in een vtwonen strandkamer

Swipe to the left
24 mei 2019 3 comments

De zomer is in aantocht! Om dat te vieren opende vtwonen vorige week compleet ingerichte vtwonen strandkamers op het Zandvoortse strand. Drie kamers, ieder gebaseerd op een unieke interieurstijl en voorzien van een boxspring of bedframe uit onze nieuwste collecties.

Bijzonder: slapen in een vtwonen strandkamer in Zandvoort

Strandkamer “Basic Chic” is kenmerkend voor de vtwonen stijl: een stijlvolle combinatie van beton, hout, zwart, wit en grijs. In deze strandkamer vind je Boxspring Lifestyle Thyme. De tweede strandkamer is geïnspireerd op interieurstijl “Balance”. Een donkere vloer, warme wanden, goudkleurige accessoires en Bedframe Balance Focus geven deze kamer een Oosters zen-gevoel. De derde strandkamer “Blush” heeft een zachte uitstraling. Deze kamer is licht en zwoel met veel aaibare stoffen en Boxspring Lifestyle Cinnamon.

Bijzonder: slapen in een vtwonen strandkamer in Zandvoort

Je voeten in het zand en even helemaal tot rust komen! Want pure balans en rust vind je in de natuur. Daarom lukt ontspannen en opladen daar ook zo goed. En hoe kom je nu dichter bij de natuur dan op het strand, aan de duinrand en met uitzicht op zee?

 

Wil jij zelf ervaren hoe het is om in deze strandkamers te overnachten? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten.

Anusjka 24 mei 2019 at 14:30
Hoe kan ik kans maken op een weekend met mijn dochtertje die Acht maanden bij mij ontnomen was
Jacky Van Dijk-firing 24 mei 2019 at 17:40
Ik zou ze graag uitproberen, heb altijd rugklachten
Sjaak Frank 30 mei 2019 at 14:05
Lekker met mijn vrouw zij verdient dit.