loading

Een boxspring voor een gezonde en comfortabele nachtrust

Je had dit veel eerder moeten doen! Eindelijk word je wakker, volkomen uitgerust, zonder rugklachten. Sterker nog, je voelt je als herboren. Het klopt dus wat de experts zeggen. Een goed matras maakt een wereld van verschil. Toen je besloot om een boxspringmatras en -bed te kopen bij Swiss Sense, hoopte je hier al op en nu heb je het zelf ondervonden. Dit bed en dit matras, je wilt niet meer anders. Dit is slaapcomfort zoals het bedoeld is. En daarnaast, het is ook mooi. Zeker met je nieuwe hoeslakens en dekbedovertrekken, ook gekocht uit de collectie bij Swiss Sense, straalt je slaapkamer klasse en stijl uit.

Voordelen van een boxspring

Boxsprings hebben een aantal duidelijke voordelen. Het is de combinatie van een goede bodem en een goed matras dat precies de ondersteuning geeft waar je het nodig hebt. De ondersteuning bestaat bij bosxprings uit drie delen. Allereerst de bodem, dan het boxspringmatras en tenslotte het topmatras of topper voor het extra comfort. Ze zijn vaak hoger dan andere bedden. Dit is een groot voordeel, vooral voor zwangere vrouwen of ouderen. Ook het feit dat een boxspringmatras veel open ruimtes bevat en dus zeer goed ademt, draagt bij aan de kwaliteit en populariteit van dit type bed. Ze zijn te leveren in verschillende maten en uitvoeringen. Heb je een voorkeur voor een 1 persoons boxspring, wil je 2-persoons, zoals een boxspring 140x200, of zoek je een elektrisch verstelbare boxspring? Koop je boxspringbed bij Swiss Sense en je bent verzekerd van keuze en kwaliteit.

Een ruime collectie boxsprings bij Swiss Sense

Wij hebben een ruime collectie boxsprings, in alle maten, elektrisch verstelbaar of juist niet. Wil je een kingsize bed? Kom gerust langs bij een van onze winkels en overtuig jezelf. Er is nóg een goede reden om nu langs te komen. Vaak hebben we een boxspring aanbieding, die je veel voordeel kan opleveren. En ben je eenmaal bij ons binnen, kijk dan ook zeker naar kussens, dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens. Laat je goed door onze professionals adviseren en geef je ogen goed de kost. Het is een goede beslissing om te investeren in slaapcomfort. Immers, we brengen bijna een derde van ons leven slapend door. Dat mag dan toch in stijl en op een gezonde en ondersteunende manier? We heten je van harte welkom en wensen je veel inspiratie bij je zoektocht naar écht slaapcomfort.

Filters wissen

Boxsprings

Alles
Alles
Alles
Alles
Alles
Alles
LblTaxExcludeText