loading
Filters wissen

Capella Boxsprings

Alles
Alles
Alles
Alles

Capella collectie

Samen genieten van een landelijke, stoere boxspring uit de Capella collectie

Waarom een boxspring uit de Capella collectie?

De Capella collectie staat voor landelijk en stoer. De boxsprings hebben een prachtige afwerking en zijn met veel zorg voor detail samengesteld. Het landelijke design in combinatie met het stoer of authentieke gestoffeerde hoofdbord, geeft iedere slaapkamer een beleving, waar genieten een belangrijk aspect is. Door zelf de maat, stof, kleur en bijzondere designpoten te kiezen stel jij zelf je eigen Capella boxspring samen. 

De hoofdborden zijn op een verrassende manier vormgegeven. De Capella boxsprings zijn standaard voorzien van een luxe Pocketvering Kern op een massief houten frame. De matrassen zijn voorzien van een 7-zone Pocketvering kern met luxe afdeklagen en de toppers zijn genopt met de Tag 'n Jump techniek zodat er geen lijm nodig is in de productie hiervan, daarbij is de rand van de Topper als finishing touch ook meegestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring.

De Capella mag een pronkstuk uit de boxspring collectie genoemd worden. De extra rijke uitstraling doet je verlangen om naar bed te gaan. In combinatie met het juiste hoofdkussen en bedtextiel ben je binnen no time in dromenland. Spreekt deze stijl je erg aan maar niet gevonden wat je zocht, neem dan ook eens een kijkje bij de collectie boxspring aanbieding.

LblTaxExcludeText