Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Twijfelaar boxspring

49 producten

oplopend
Filter
  1. Breedte 140

49

per pagina

Een boxspring twijfelaar past vrijwel in iedere ruimte

Een boxspring twijfelaar heeft een maximale breedte van 140cm. Aangezien de afmetingen liggen tussen een eenpersoons- en een tweepersoons boxspring, past een twijfelaar goed bij de inrichting van kleinbehuisde mensen. Vooral in onze grote steden zijn de slaapkamers niet overal even ruim. Hierbij moet de ruimte optimaal benut worden. Kies je voor een twijfelaar, dan houd je ruimte over voor kasten en ander meubilair. Slaap je alleen en speelt ruimte geen rol bij de aanschaf van een bed, koop dan een twijfelaar boxspring in plaats van een eenpersoons boxspring. Dit geeft je nét een beetje meer bewegingsvrijheid!

Voordelen van een twijfelaar boxspring

Een twijfelaar boxspring bestaat uit een onderstel, een matras met pocketvering en uit een topmatras. Deze combinatie is hoger dan een normaal bed, zodat het opstaan voor de meeste mensen makkelijker gaat. Een twijfelaar boxspring biedt verder een optimale ondersteuning tijdens de nachtrust. Dit is uiteraard voor iedereen van cruciaal belang, want goed slapen is een voorwaarde om optimaal te kunnen functioneren gedurende de dag.

Een boxspring 140x200 kopen

Bij Swiss Sense stel je je eigen boxspring samen, geheel naar je behoeften en wensen. Zo ook een boxspring 140x200. Deze afmeting is de meest gekozen afmeting voor een twijfelaar boxspring. Voor personen langer dan 185 cm hebben we ook de lengte maten 210 cm en 220 cm. We adviseren om de kamer op te meten waar je het bed gaat neerzetten. Bereken hierbij ook de maximale breedte, zodat je weet hoeveel ruimte je overhoudt aan weerszijde. Houd je maar weinig kastruimte over? Kies dan voor een boxspring met opbergruimte. Dit is eigenlijk een boxspring en kastruimte in een. Een twijfelaar boxspring stel je eenvoudig samen via onze website of in een van de Swiss Sense winkels.

De samenstelling en aankleding van je twijfelaar

Bij het samenstellen van je twijfelaar boxspring is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Uiteraard is comfort het allereerste waar je aan denkt tijdens de koopfase van een bed. Wie comfortabel slaapt, kan immers weer gezond en uitgerust opstaan. Je slaapcomfort wordt onder andere bepaald door het type vering en het type (top)matras. Daarnaast kun je ook kiezen voor een vlakke of juist een elektrisch verstelbare bedbodem. Aankleding en sfeer spelen ook een grote rol bij een goede nachtrust. Zorg dat je nieuwe twijfelaar boxspring harmonieus opgaat in het kleurenschema van je slaapkamer. Ook materiaalkeuze is belangrijk. Kies daarom bij de bedbodem uit een stoffen, leren of suède look.

Wanneer het compleet personaliseren van de boxspring geen belangrijke must voor is, kun je ook onze boxspring outlets bezoeken. Hier staan diverse showroommodellen met hoge kortingen. Een kwalitatief goed bed tegen een laag prijsje.