Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Bed 210 lang

55 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 210

55

per pagina

Bij Swiss Sense draait het om kwaliteit en vakmanschap. Niet voor niets bestaat dit bedrijf al meer dan honderd jaar. In 1918 begon het met de productie van matrassen. Tegenwoordig vind je er onder andere de Boxspring 210 lang voor ultiem slaapcomfort. Dit bed heeft is zowel esthetisch als functioneel. Het heeft een prachtig design en zorgt voor een goede nachtrust.

Optimale nachtrust op een boxspring van 210cm lang

Goede nachtrust is zeer belangrijk voor je gezondheid. Zodoende heeft Swiss Sense een ruime collectie boxsprings van goede kwaliteit. Deze bedden liggen zeer comfortabel omdat ze uit drie verschillende lagen bestaan. In de eerste laag, de zogeheten box, zijn pocketveren geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je op de Boxspring altijd slaapt als een roos. De lengtemaat van 210 centimeter zorgt ervoor dat je voeten niet snel buiten bed zullen hangen.

Comfortabel bed voor iedere lengte

De collectie bij Swiss Sense is zeer uitgebreid. Daardoor kan het best lastig zijn om een boxspring te kiezen die perfect bij jou past. Nederlanders staan bekend als een van de langste bevolkingsgroepen ter wereld. Misschien is jouw lichaamslengte ook langer dan gemiddeld. In dat geval is het een goede beslissing om de Boxspring van 210 centimeter lang te kopen. Het biedt namelijk voldoende ruimte en comfort voor lange personen. Hou bij het aanschaffen van een bed ook rekening met de grootte van het matras en de hoogte van de topper. Ook deze zijn namelijk in verschillende maten te koop.

Stijlvol en praktisch bed

Deze boxspring is betaalbaar, modern en is een aanwinst voor iedere slaapkamer. Zo zorgt het strakke hoofdbord voor een stijlvolle uitstraling in deze belangrijke ruimte van je woning. Je brengt waarschijnlijk veel uren door in de slaapkamer. Daardoor is het belangrijk dat je bed niet alleen stijlvol, maar ook praktisch is. Dankzij de zachte pocketvering van deze boxspring slaap je iedere nacht als een roos. Voor de meest praktische boxsprings bekijk je de SMART collectie. De is een collectie die onder andere bestaat uit boxsprings met opbergruimte. Ideaal voor kleinere slaapkamers.

Boxspring samenstellen naar eigen smaak

Al vanaf het prille begin ontdekten mensen de voordelen van de collectie van Swiss Sense. Zo mogen kopers de boxsprings geheel naar eigen wens samenstellen. Het geeft ongetwijfeld een goed gevoel om zelf het matras, de bodem en de pootjes te bepalen. Bij sommige modellen heb je ook nog eens de optie om te kiezen voor een elektrisch verstelbare bodem. Uiteindelijk geniet je dus van een comfortabel bed die geheel past bij jouw smaak.

Kies voor kwaliteit en koop bed 210 lang

Kies voor kwaliteit en koop een boxspring bij Swiss Sense. De kans dat dit slaapmodel kapot gaat is uiterst klein. Mocht er toch veer- of framebreuk plaatsvinden, dan heb je recht op maar liefst 25 jaar garantie. Natuurlijk speel je zelf ook een rol bij de levensduur van je boxspring. Zo gaat het langer mee wanneer je het regelmatig schoonmaakt. Gelukkig ben je aan dit klusje weinig tijd kwijt. Overigens gaan een matras en een topper iets minder lang mee, respectievelijk tien jaar en vijf jaar. Je geniet dus jarenlang van een comfortabel bed, waardoor je altijd vol energie begint aan de dag!