Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring 220

45 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 220

45

per pagina

Een uitstekende nachtrust op een boxspring van 220 cm lengte

Ben je van iemand met een bovengemiddelde lengte? Dan weet je als geen ander dat dit in je dagelijkse leven wel eens voor problemen kan zorgen. Ga je op vakantie naar zonnige en zuidelijke streken waar de gemiddelde lengte van de bewoners geringer is, dan merk je in hotels dat je niet goed in je bed past. Of je laat je voeten uitsteken, of je slaapt in een opgerolde houding.

Hoe zit het eigenlijk met je eigen bed? Zijn je bed en je matras wel optimaal afgesteld op je lichaamslengte? Met jouw lichaamsafmetingen moet je echt gaan denken aan een langer bed en een langer matras. Een boxspring van 220 cm lengte zou je wel eens een betere nachtrust kunnen geven dan je nu gewend bent. Bekijk de complete collectie boxsprings voor het bed van jouw dromen.

Een bed op maat is de basis voor een gezond leven

Tijdens het slapen ligt vrijwel niemand echt stil. Wil je 's ochtends niet wakker worden met koude voeten of in een pijnlijke houding, dan is het zaak dat je bed en je matras passen bij je lichaamslengte. Lange mensen met een lengte van 200 cm of meer hebben baat bij een verlengd matras en een lang bed waar dit matras naadloos in past. Een boxspring van 220 cm lengte met bijbehorend matras is voor jou de beste keuze.

De zeer goede pocketvering van een boxspring zorgt voor veerkracht, ondersteuning en goede ventilatie, zodat je echt gezond kunt doorslapen. De lengte van het bed en het matras zijn zo ontworpen dat je kunt genieten van je nachtrust in de meest natuurlijke houding. Je slaapt langer, dieper en wordt zonder klachten aan je nek, schouders en rug wakker. Je voelt je echt verkwikt en op den duur merk je dat het je gezondheid positief beïnvloedt.

Een totaalassortiment slaapkamerbenodigdheden bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense kun je online je nieuwe boxspring in een lengte van 220 cm bestellen. Je kunt kiezen uit eenpersoons boxspringbedden, twijfelaars of lekker brede tweepersoons boxsprings. Wil je alleen de ombouw of kies je ook voor een mooi boveneinde? Naast bedden en matrassen zijn we je ook graag van dienst met kussens, matrasovertrekken, dekens en dekbedden.

Maak een keuze uit onze traditionele dekbedovertrekken en kussenslopen en richt je slaapkamer op een stijlvolle manier in. Of neem dekbedovertrekken in moderne prints en in het oog springende motieven. Als je een boxspringbed en matras neemt in een lengte van 220 cm, is het belangrijk dat je ook je dekbedden en je overtrekken in die lengte aanschaft. Een nieuw bed aanschaffen is een hele investering waarbij je vooraf goed advies kunt gebruiken. Kom eens langs in een van onze vele winkels door het hele land. Veel van onze winkels zijn ook zondags geopend.