loading
Filters wissen

Boxspring 180x200

Alles
Alles
Alles
Alles
Alles
Alles

Boxspring 180x200 kopen

Wel eens het verschil gemerkt tussen een "gewoon" bed en een boxspring? Of heb je al een boxspring maar ben je vergeten hoe lekker die lag toen je hem net nieuw kreeg? Dan wordt het nu tijd om jezelf te verwennen door het kopen van een nieuwe boxspring 180x200! Want wat is er nu belangrijker dan een comfortabele nachtrust? Uitgerust opstaan na een nacht slapen zonder woelen en draaien, zonder last van je rug of je nek. Wij weten wat dat is. Met al bijna 100 jaar ervaring staat Swiss Sense met familie Diks garant voor kwaliteit, vakmanschap en natuurlijk jouw nachtrust.

Opbouw van een boxspring

Boxsprings hebben een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van andere bedden. Door de combinatie van bodem en matras geeft het je precies de ondersteuning waar je het nodig hebt. De bodem is voorzien van een bonell- of pocketvering en kan vlak zijn of elektrisch verstelbaar. Matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals koudschuim, traagschuim en latex. Kies het matras dat past bij jouw behoeften en wensen. Een matras kan per kant verschillend worden gekozen in de uitvoering medium of firm. Het topmatras is een 2-persoons matras dat zorgt voor extra comfortabel slapen en een langere levensduur van de matrassen. Een boxspring 180x200 is vaak wat hoger dan andere bedden. Handig, vooral als je bijvoorbeeld zwanger bent of wat ouder.

Een boxspring compleet naar wens samenstellen

Naast het feit dat een boxspring comfortabel moet zijn, moet het ook goed passen in je interieur. Wij hebben een ruime collectie boxsprings 180x200, die je online of in onze winkels koopt. Stel geheel je eigen boxspring samen. Wij bieden meer dan honderd mogelijkheden voor de bekleding, waarvan het grootste deel zonder een meerprijs. Het comfortabele matras kan per kant worden gekozen zodat je beide je favoriete matras kiest. Kies eventueel voor een comfortabel topmatras en maak je een keuze voor de pootjes. De prijzen staan er allemaal bij zodat het direct duidelijk is wat het je gaat kosten. Doordat het zo compleet is, kom je niet voor verrassingen te staan.

LblTaxExcludeText