Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring 180x220

45 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 220
  2. Breedte 180

45

per pagina

Optimaal slaapgenot op je boxspring van 180x220 cm

Is het tijd om je volledige slaapkamer opnieuw in te richten? Misschien ben je net verhuisd en wil je nu een slaapkamer waar je gegarandeerd gaat genieten van écht slaapcomfort. Als je regelmatig in hotels overnacht en gemerkt hebt hoe goed een standaard hotelbed is, is het logisch dat je ook thuis zo'n bed wilt hebben.

In de hotelbranche zijn boxspringbedden de norm. Een boxspring 180x220 geeft je zeer goede ondersteuning en is gemakkelijk op maat samen te stellen. Wil je een kingsize bed je bovengemiddeld lang bent en comfortabel wilt liggen? Kies dan voor een extra grote boxspring 180x220 cm. Bij Swiss Sense bestel je jouw nieuw boxspring 180x220 eenvoudig online en profiteer je van het scherp geprijsde aanbod van gerenommeerde merken.

Stel je boxspring 180x220 samen naar je persoonlijke behoefte

In het assortiment van Swiss Sense vind je complete boxsprings, maar ook onderdelen die je modulair kunt samenvoegen tot het bed van je dromen. Begin met een een kwalitatief zeer goede bodem, die je bed stabiliteit en ondersteuning geeft. Neem vervolgens een boxspringmatras in de juiste afmetingen. Je kunt uit verschillende soorten matrassen kiezen, zoals pocketveringmatrassen, matrassen met Bonell-vering of moderne en therapeutische koudschuim- en traagschuimmatrassen.

Je kunt voor je boxspring 180x220 cm ook een bijpassende topper aanschaffen en zo je bed compleet maken. Wil je een chic ogend boxspringbed? Kijk dan eens naar ons aanbod in boxspringbedden met lederlook. Als je een passend matras voor je boxspring hebt gevonden, ga je merken dat de zeer goede ondersteuning die je van een boxspring 180x220 mag verwachten, ervoor zorgt dat je nooit meer vermoeid en in een pijnlijke houding wakker wordt.

Accessoires bij je boxspring van 180x220 cm

Als je in ons assortiment de ombouw van je keuze hebt gevonden, is het echt belangrijk om stil te staan bij de kwaliteit van het matras. Je brengt een derde van je leven slapend door, dus het is verstandig om dit zo comfortabel mogelijk te doen. Je hebt dan misschien wel een goed matras uitgekozen, maar als je veel op je zijkant slaapt, is ook een goed hoofdkussen onontbeerlijk. Zo blijf je liggen in de meest natuurlijke houding en krijg je geen last van je rug of nek en schouders.

In onze online collectie vind je ook passende dekbedden, dekbedovertrekken en matrasovertrekken. Kortom, alles wat je nodig hebt om je slaapkamer geheel volgens jouw smaak in te richten, kunnen wij je uit voorraad leveren. Het is slim om alvorens je boxspring te kopen, hem even ter plekke uit te proberen. Je bent altijd van harte welkom in een van onze vele filialen, verspreid over het hele land.

Andere populaire maten zijn de boxspring 140x200, boxspring 180x200, boxspring 180x210, boxspring 200x220 en boxspring 200x200.