loading

Een boxspring 90x200 voor een perfecte nachtrust

Een heerlijk bed waar je het liefst uren in doorbrengt, dat is wat je wilt. Als je 's ochtends gewekt wordt, wil je je energiek en uitgerust voelen. Even wakker worden en met volle energie aan een nieuwe dag beginnen. Als je elke nacht in een minder goed passend bed slaapt, met een niet ondersteunend matras, gaat dat op den duur veel van je vergen. Je bent sneller vermoeid, raakt vaker geïrriteerd en voelt je niet uitgerust. Kies daarom voor een comfortabele boxspring met een ondersteunend matras. Als je alleen slaapt of je hebt een kleinere kamer, dan biedt een 1-persoons boxspring 90x200 de ideale uitkomst.

Voordelen van een boxspring

Het voordeel van een boxspring is de combinatie van een uitstekende bodem en een matras dat je precies die ondersteuning geeft waar je dit het beste kunt gebruiken. Een boxspring is ook hoger dan een standaard bed, wat voordelig is als je zwanger bent, of iets minder goed ter been. In onze boxspringcollectie hebben we keuze uit verschillende afmetingen, zo ook een 1-persoonsformaat 90x200. Bekijk online de collectie of kom proefliggen in één van onze winkels. Heb je een tweepersoons bed en wil jij of je partner in staat zijn om je matras te verstellen, onafhankelijk van elkaar, dan is een elektrische boxspring met twee matrassen 90x200 een goede keuze.

Boxspring naar wens samenstellen

Je brengt veel tijd in je slaapkamer door. Je slaapkamer is met smaak ingericht en je nieuwe bed moet er perfect in passen. Bij Swiss Sense stel je jouw eigen boxspring geheel samen, ook een boxspring 90x200. Kies een matras en hoofdkussen die voldoen aan je wensen. Neem de tijd om onze website goed te bekijken en je zult zien hoeveel keuze we je bieden. Wil je eerst alles met eigen ogen bekijken, kom dan naar één van onze winkels. Je bent bij ons van harte welkom en onze slaapadviseurs staan altijd klaar voor een goed en vakkundig advies.

Filters wissen

Boxspring 90x200

Alles
Alles
LblTaxExcludeText