loading
Filters wissen

Goedkope Boxsprings

Alles
Alles
Alles
Alles

Goedkope boxsprings van hoge kwaliteit

Iedereen verdient een goede en comfortabele nachtrust. De uitgebreide collectie bij Swiss Sense biedt daarom regelmatig goedkope boxspring aanbiedingen. Dat maakt bedden van hoge kwaliteit voor iedereen voordelig en betaalbaar.

Alle boxsprings van familie Diks worden handmatig vormgegeven met oog voor detail en kwaliteit. Dat zie je terug in de gebruikte materialen en technieken die bijdragen aan een optimale ventilatie en ondersteuning van het bed. De gebruikte materialen voldoen aan de hoogste normeringen wat resulteert in een optimaal comfort. Daarnaast worden onze producten gecontroleerd en getest op kwaliteit en afwerking zodat je er zeker van kunt zijn dat je op het beste bed slaapt. Tegen een zeer goedkope en voordelige prijs natuurlijk.

Optimaal comfort tegen lage kosten

Je goedkope boxspring kopen begint bij het kiezen van een ombouw die perfect past bij het interieur van jouw slaapkamer. Een passende bodem inclusief matras en topper, afgestemd op je lengte en gewicht, ondersteunt jouw lichaam tijdens het slapen waar het ook echt nodig is. Dat garandeert je een comfortabele nachtrust. Het complete assortiment boxsprings is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je hebt keuze uit verschillende breedtematen variërend van 140 tot 160, 180 of zelfs 200cm. De lengtematen kunnen variëren van 200 tot 210 of 220cm.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een verstelbare boxspring. De elektrische boxspring kan versteld worden totdat jij de positie vindt waarin je gemakkelijk ligt. Dat maakt een einde aan het gedraai als je op je gemakt tv wilt kijken in bed. Een tweepersoons boxspring bestaat uit twee delen die, zowel aan het hoofd- als voeteneinde, afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw deel van het bed af te stellen naar je eigen comfort zonder je partner te storen.

Gratis Levering en Gratis Montage

Bij Swiss Sense zijn de bezorging en montage van complete boxspringsets gratis. Jouw bestelling wordt beschikbaar voor levering als deze compleet ontvangen is in ons centraal magazijn. Op dat moment wordt contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. Zodra deze afspraak gemaakt is volgt per email een bevestiging van de leverdatum. Onze bezorgers bezorgen en monteren je product op de door jouw gewenste plaats en alle verpakkingsmaterialen worden uiteraard mee terug genomen.

Mocht, om wat voor reden dan ook, de verwachte levertijd of de leverdatum zoals die van te voren gecommuniceerd is wijzigen, dan nemen wij tijdig contact met je op om je hierover te informeren. En als de afgesproken leverdatum je niet uitkomt, dan kun je tot 5 werkdagen voor de levering telefonisch contact opnemen om een nieuwe afspraak te maken.

LblTaxExcludeText