Content Marketeer

Vacatures | Swiss Sense

Locatie: Uden

 

Ben jij een door passie gedreven tekstschrijver en ben jij een specialist op het gebied van content marketing? Verras jij ons met jouw frisse ideeën, toon je ownership en wil jij werken in een informele organisatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder…


Wat ga je doen?
Als Content Marketeer heb jij een uitdagende functie binnen het Content team voor Nederland en Duitsland. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het creëren en redigeren van onze content voor de Nederlandse markt. Zo ben jij marktgericht, heb jij een duidelijke visie en lever je input voor onze content strategie. Hiervoor houdt je je bezig met het bedenken van passende en aantrekkelijke onderwerpen die je vertaalt naar verleidelijke content in de juiste tone of voice voor onze verschillende labels online, op social media en in de winkel.

 

Je kunt denken aan productteksten, het opzetten en invullen van campagnes, advertenties en het maken van nieuwsbrief mailingen. Ook denk je na over acties en berichten op Linkedin, Facebook, Instagram en Twitter. Jij bent commercieel, weet hoe teksten SEO proof te schrijven, hebt een inspirerende, foutloze pen en ben jij een echte publisher. De juiste ingrediënten voor een perfecte match! Jij zorgt met aantrekkelijke, originele en commerciële content voor de juiste branding en conversie optimalisatie.

 

Onze inspirerende werkomgeving en ons ambitieuze Content team bieden jou de juiste energie om het beste uit jezelf en elkaar te halen!


Wat vragen we van je?

 • Je bent Betrokken, Ondernemend en Professioneel, die waarden staan symbool voor ons DNA.
 • Je hebt een HBO werk en denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring als Content Marketeer/ specialist, bij voorkeur zowel aan de bureauzijde als ook binnen het bedrijfsleven
 • Je bent nauwkeurig in je werk, communicatief  en taalkundig sterk
 • Je bent commercieel gedreven en gaat altijd voor het beste resultaat
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid, toont initiatief en ownership
 • Daarbij ga je, zowel intern als extern, altijd voor de beste service

 

Daarnaast:

 • Ben jij minimaal 32 uur beschikbaar
 • Woon je op reisafstand van Uden


Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een goed salaris waarmee je je rekeningen kunt betalen én fijn kunt leven
 • 25 vakantiedagen
 • 20% korting (en zelfs bij acties) op een nieuw bed en alles wat daarbij hoort
 • Een pensioenregeling en de mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve zorgverzekering
 • Een top werksfeer met een versbereide lunch, maandelijkse borrels, teamactiviteiten en een informele, energieke afdeling met collega's
 • Empowerment: een veelzijdige job met veel ruimte voor eigen initiatief

 

Voel je thuis bij Swiss Sense
Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met de vierde generatie van familie Diks aan het roer, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. De internationale groeiambities van onze jonge, bevlogen directie maakt dat we continu vooruit bewegen. Ons succes? Al 100 jaar produceren en verkopen we met hart en ziel een groot assortiment stijlvolle slaapsystemen. Onze deskundigheid, ambitie en vooral onze mensen maken het verschil.

 

Met ruim 900 medewerkers in vier verschillende landen staan wij graag dichtbij onze klanten en elkaar, door dicht bij onszelf te blijven. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa. Bij Swiss Sense hebben wij aandacht voor talent en mag je doen wat jij het beste kunt. Dat geeft de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, samen met ons als onderdeel van onze familie. Together… We make Sense!

 

Enthousiast? Deel jouw CV en originele motivatie met onze recruitment manager via recruitment@swisssense.com  of mail ons voor meer informatie.