Rad van Swiss Sense

Draai nu & win!

Welke prijzen kun je winnen? Je maakt kans op o.a. €10,- éxtra korting (min. bestelwaarde €50,-), €40,- korting (min. bestelwaarde €200,-), 5% en 10% éxtra korting op jouw gehele bestelling en een exclusieve winkelvoucher van 5% korting voor in al onze winkels. Je kunt slechts 1 kortingscode tegelijkertijd gebruiken. Meer informatie over de actievoorwaarden vind je hier.


Hoe werkt het?

1. Draai aan het Rad van Swiss Sense vóór 20 mei 2024

2. Heb jij een prijs gewonnen? Kopieer jouw exclusieve kortingscode

3. Verzilver jouw prijs vóór 27 mei 2024

Voorwaarden deelname Rad van Swiss Sense

Wil je weten hoe het Rad van Swiss Sense in zijn werk gaat? Bekijk dan hieronder de actievoorwaarden. Door deel te nemen aan deze actie ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, lees je in de privacy- en cookieverklaring.


1. Rad van Swiss Sense

Aan deelname zijn de volgende voorwaarden verbonden, tenzij anders vermeld in de beschrijving.

Deelname vindt plaats als je deelneemt conform de deelnamevoorwaarden zoals beschreven in de beschrijving. Vanaf dit moment heb je de kans om te winnen. Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken.

De deadline voor het gebruik van het Rad van Swiss Sense is zondag 19 mei om 23:59 uur. Winnaars van deze actie kunnen tot en met zondag 26 mei nog de prijs verzilveren. Iedere deelnemer mag slechts één keer aan de wedstrijd deelnemen.


2. Prijs

Als je in de prijzen bent gevallen, kun jij jouw incentive verzilveren tot en met tot en met 26 mei 2024.

De kortingscodes kunnen alleen worden verzilverd op website swisssense.nl of in geval van de “winkelkorting” kan deze verzilverd worden in één van onze winkels. Je kunt slechts 1 kortingscode tegelijkertijd verzilveren.

Hieronder de actievoorwaarden voor wat betreft het verzilveren van de prijs:
€10,- kortingscode geldt online en uitsluitend bij een minimaal besteedbaar bedrag vanaf €50,-.
€40,- kortingscode geldt online en uitsluitend bij een minimaal besteedbaar bedrag vanaf €200,-.
5% kortingscode geldt online en is te besteden op het gehele assortiment.
10% kortingscode geldt online en is te besteden op het gehele assortiment.
5% winkelkorting geldt uitsluitend in onze winkel en is te besteden op het gehele assortiment.


3. Deelname

Deelnemers van het Rad van Swiss Sense zijn verplicht alle gevraagde informatie te verstrekken om het Rad van Swiss Sense correct en waarheidsgetrouw uit te voeren. Als gegevens in de verplichte velden niet volledig en correct zijn ingevuld, kan de deelnemer worden uitgesloten van deelname – zelfs nadat de winnaar is getrokken.

Personen jonger dan 18 jaar en andere personen met beperkte rechtsbevoegdheid hebben de toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger nodig om hieraan deel te nemen. Individuen jonger dan 18 jaar zijn uitgesloten van deelname.

Medewerkers van Swiss Sense, aangesloten bedrijven, eventuele partners van Swiss Sense of hun echtgenoten of familieleden zijn uitgesloten van deelname aan het Rad van Swiss Sense.


4. Uitsluitingen

Swiss Sense heeft het recht deelnemers die worden verdacht van overtreding van deze voorwaarden of spelregels uit te sluiten van deelname.

Swiss Sense heeft het recht om bij manipulatie, ongeacht de aard en omvang, deelnemers uit te sluiten van deelname, zonder nadere opgave van redenen, en indien nodig de winst vervolgens in te trekken en terug te vorderen. Met name het gebruik van technische hulpmiddelen, zoals scripts voor geautomatiseerde registratie en deelname, is niet toegestaan en zal leiden tot uitsluiting en, indien nodig, tot het intrekken en terugvorderen van winsten.

Voor bepaalde modellen geldt een uitsluitingen, omdat voor onderstaande modellen al een regulier kortingscode actief is. Dit houdt in dat de kortingscodes vanuit het Rad van Swiss Sense niet gecombineerd kunnen worden met de al geldende kortingscodes. Het gaat om de volgende modellen/collecties: Royal Olympus, Royal Babylon, Royal Aurora, Royal Horizon, de Start collectie, Online Only Vela, Online Only Lynx, Online Only Pegasus, Dream Galaxy, Dream Cosmos.


5. Procedure

De uitvoering van het Rad van Swiss Sense en de selectie van de prijzen vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van Swiss Sense of haar partners. Swiss Sense en haar leveranciers bepalen de leveringsvoorwaarden voor de levering van de prijzen. In het geval dat levering of uitvoering van de prijzen niet of alleen met onvoorziene inspanning mogelijk is, ontvangen de winnaars een gelijkwaardige vervangende prijs.

Er is slechts één prijs mogelijk per deelnemer en per huishouden.

De winnaars worden op de hoogte gebracht door Swiss Sense of haar partners. In het geval dat de levering van bepaalde prijzen wordt afgehandeld door logistieke partners, heeft Swiss Sense het recht om de contactgegevens van de winnaar aan de logistieke partner te verstrekken, zodat deze contact kan opnemen met de winnaar.

Als de prijs een niet-geldelijke prijs is, wordt de verwerking uitgevoerd door Swiss Sense of een andere derde partij. Verzending vindt plaats naar het door de winnaar opgegeven adres. Indien het door de winnaar opgegeven adres onjuist is en/of de prijs om andere redenen waarvoor de winnaar verantwoordelijk is, niet kan worden overhandigd, vervalt de aanspraak op de prijs.

De winnaars hebben niet het recht de betreffende prijs te wijzigen of aan te vullen. Indien de winnaar een onjuist of onvolledig (e-mail)adres opgeeft, heeft de winnaar geen recht op de prijs. Hetzelfde geldt als de winnaar zich niet meldt om de prijs in ontvangst te nemen en binnen een door Swiss Sense, de speciaalzaak of een andere derde partij gestelde termijn zijn aanvaarding kenbaar te maken. In deze gevallen zal Swiss Sense een vervangende winnaar trekken.

Claims op prijzen zijn niet overdraagbaar. Alle vervolgkosten die verband houden met de prijs zijn voor rekening van de winnaar.


6. Klachten

Klachten van deelnemers worden alleen in behandeling genomen als deze schriftelijk zijn ingediend en het Rad van Swiss Sense vermelden. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van het contactformulier op de website.


7. Toeschrijving

Swiss Sense en de partner(s) hebben het recht om de namen van de winnaars op internet te publiceren als onderdeel van deze actie.