Natuurlijke boxsprings

Natuurlijke boxsprings | Swiss Sense


Een boxspring van natuurlijke materialen

Bent u op zoek naar een boxspring van natuurlijke materialen? Dat treft. U vindt in onze online shop en winkels een prachtig assortiment aan luxe en betaalbare boxsprings, gemaakt van natuurlijke materialen als katoen, schapen- of kamelenwol, Talalay Latex, vlas en/of paardenhaar. De boxsprings zorgen niet alleen voor een optimale ventilatie en ergonomisch verantwoorde ligpositie, maar zijn ook bijzonder duurzaam. Het is heerlijk ontspannen slapen in een boxspring van natuurlijke materialen.

In een boxspring van natuurlijke materialen is het heerlijk slapen

Een boxspring is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Ze bieden een relaxte lighouding, de natuurlijke materialen volgen uw lichaamsvormen. Een katoenen boxspring onderscheidt zich door de uitstekende vochtregulering. Door het ademende materiaal wordt transpiratievocht sneller afgevoerd. Katoen is bovendien onderhoudsvriendelijk. Vlas wordt al sinds eeuwen gebruikt als natuurlijk materiaal voor bedden. Het is zowel flexibel als sterk en gaat statische elektriciteit tegen. Vlas heeft evenals katoen een hoge vochtabsorptie, wat ideaal is als u flink zweet tijdens uw nachtrust. Paardenhaar geldt qua ventilatie als een van de beste natuurlijke materialen voor gebruik in een boxspring. Door de holle vezelstructuur wordt transpiratievocht snel afgevoerd. Uw bed blijft of wordt snel droog, ook als u bovenmatig zweet tijdens het slapen. Paardenhaar is veerkrachtig en zorgt voor een ademende werking. Met een continu droge boxspring krijgt de huisstofmijt geen kans.


Boxsprings met paardenhaar of wol en katoen zijn veerkrachtig en vochtabsorberend

Een boxspring waarin zuiver wol en katoen zijn verwerkt zijn een genot voor uw lichaam en biedt u maximaal slaapcomfort. Schapenwol is aangenaam in alle seizoenen, daar dit natuurlijke materiaal zowel verkoeling als verwarming geeft. Daarnaast is schapenwol krachtig, vochtbestendig, elastisch en isolerend, wat het een ideaal product voor uw boxspring maakt. Kamelenwol beschikt over vergelijkbare kwaliteiten. Dit natuurlijke materiaal is bestand tegen grote temperatuurverschillen. Of het nu heel warm of zeer koud is, u slaapt altijd prettig en met een constante temperatuur in een boxspring met kamelenwol zoals in de Diks Bedmakers Boxsprings. Wol neutraliseert net als vlas statische elektriciteit, zodat u van een rustige nachtrust kunt genieten.

Een boxspring van natuurlijke materialen schenkt u het ultieme slaapgenot. Het fraaie design en de hoge instap dragen bovendien bij aan de aantrekkelijkheid van een boxspring. Bent u geïnteresseerd in een mooie boxspring, gemaakt van natuurlijke materialen als wol, vlas, katoen of paardenhaar? Neem dan snel een kijkje bij de online collectie en laat je verrassen door de vele interessante aanbiedingen. Je komt helemaal tot rust in een boxspring van natuurlijke materialen.


Bekijk de complete collectie Natuurlijke Boxsprings
LblTaxExcludeText