• Over Swiss Sense

Swiss Sense Winkels


Kom langs in één van onze ruim 90 Swiss Sense winkels


Word je liever persoonlijk geholpen, met deskundigadvies? Bezoek dan één van de ruim 90 Swiss Sense winkels. In Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk staan onze slaapadviseurs voor je klaar. Ze helpen je graag bij het maken van een voor jou geschikte keuze, het beantwoorden van al je vragen en uiteraard kun je uitgebreid proefliggen.

Ontdek jouw ideale boxspring
Wij hebben een groot assortiment boxsprings bestaande uit elektrisch verstelbare en vlakke boxsprings. Ook pocketvering, traagschuim en natuurlatex matrassen en toppers ontbreken niet in onze collectie. Tevens hebben we een uitgebreide collectie beddengoed en accessoires voor je bed en slaapkamer. Het assortiment in onze winkels kan afwijken van het aanbod dat via onze webwinkel te verkrijgen is. Via onze webwinkel kun je eenvoudig zelf je boxspring samenstellen waarna je kunt kiezen om de boxspring in een van onze winkels te bekijken of deze direct online te bestellen.

Advies op maat
Een goede nachtrust begint met een professioneel en persoonlijk advies! Onze slaapadviseurs staan dagelijks en op koopzondagen voor je klaar. Kom eens langs en laat je vrijblijvend adviseren door één van onze slaapadviseurs voor een advies op maat. Wij doen er alles aan om samen met jou tot een juiste keuze te komen zodat je de komende jaren kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Dat is pas slapen met een goed gevoel!
 

 

 

 
LblTaxExcludeText