Slaapkamer inspiratie, hoe maak je van jouw slaapkamer je eigen plek?

Moderne slaapkamer met zachte accent kleuren

Je slaapkamer is één van de belangrijkste ruimtes in je woning. Je begint er je dag en de dag eindigt in je slaapkamer. Een plek waar je kunt opladen en na een drukke dag tot rust kunt komen.

Het centrale punt in je slaapkamer is natuurlijk je bed. Ga je voor een basic en frisse sfeer in je slaapkamer, kies dan voor een boxspring in een warme kleur. Dit zorgt voor een rustige basis in je slaapkamer. Kleed het geheel aan met wit tinten en maak gebruik van één accent kleur om een oase van rust te creëren.

Je slaapkamer maak je af met leuke accessoires zoals een nachtkastje, dressoirkast, vloerkleed en bedlampje. Combineer verschillende materialen met elkaar om een unieke sfeer te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een witte hoogglans dressoirkast en een gestoffeerd nachtkastje. Bij Swiss Sense kun je zelfs je nachtkastje in de zelfde kleur als je boxspring laten stofferen zodat de basis in je slaapkamer het zelfde blijft. Maak het af door het geheel aan te kleden met een grof gebreid vloerkleed.


 


Luxe slaapkamer met natuur tinten

Een ander leuk idee voor in je slaapkamer is om gebruik te maken van natuur tinten. Met een natuur look creëer je rust in je slaapkamer. Deze look creëer je in je slaapkamer door gebruik te maken van verschillende hout materialen en natuurlijke kleur tinten. Dit zijn vaak tinten als wit, bruin, grijs, groen, lever en taupe kleuren.

Meer ruimte creëren in je slaapkamer kies er dan voor om je boxspring centraal te positioneren in je slaapkamer. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel in je slaapkamer en de wand kun je mooi aankleden met een open kast vol accessoires.


 


Landelijke slaapkamer met zachte kleuren

Je slaapkamer landelijk inrichten kan met de collectie bij Swiss Sense. Merken als Capella en Merens geven je slaapkamer een landelijk uitstraling. In combinatie met het juiste bedlinnen en accessoires is jouw stijl compleet. Kies voor beddengoed in zachte kleuren in combinatie met witte en zilveren accessoires.

Landelijke slaapkamer ideeën

Steeds meer mensen hebben de behoefte om landelijk te wonen. Weg uit de drukke stad, en vind de rust in het relaxte platteland. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk. Om toch de landelijke sfeer in huis te halen kun je je slaapkamer net als je woonkamer landelijk inrichten. Er zijn veel leuke landelijke slaapkamer ideeën en inspirerende tips om te gebruiken voor het inrichten van je slaapkamer.

Een landelijk slaapkamer is herkenbaar aan het gebruik van hout. Zo past mooi in een landelijke slaapkamer een houtenvloer. Kleed deze mooi aan met een grof gebreid vloerkleed en je creëert een landelijke stijl in je slaapkamer. Naast natuur tinten als grijs, licht roze en bruin, brengt een Perzisch tapijt ook vrolijke kleur in je landelijk slaapkamer.


 

Bekijk de uitgebreide collectie bij Swiss Sense 

   
LblTaxExcludeText