Annuleren of wijzigen

Wij kunnen ons voorstellen dat je een bestelling geplaatst hebt, die je later alsnog wilt wijzigen of ongedaan wilt maken.

In dit geval dien je dit uiterlijk binnen 48 uur schriftelijk of per email aan ons te melden via de afdeling klantenservice.
Het wijzigen van een order na 2 en tot 7 werkdagen is mogelijk, waarbij er kosten van €200 in rekening gebracht worden, ongeacht de hoogte van je orderbedrag. Een wijziging die je na 7 werkdagen doorgeeft brengt 30% annuleringskosten volgens het CBW met zich mee. In het geval van speciaal volgens jouw wensen geproduceerde artikelen bestaat de kans dat de order helaas niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden.Indien je in dat geval toch wenst te annuleren zijn wij helaas genoodzaakt om annuleringskosten te berekenen volgens de CBW voorwaarden. Je hebt de mogelijkheid om de koop op afstand te annuleren.

Je komt alleen in aanmerking voor annulering als je aan de volgende voorwaarden voldoet:
Je laat ons tijdig schriftelijk weten dat je de koop op afstand annuleert, door het contactformulier op onze website in te vullen of door een e-mail te sturen naar contact@swisssense.com. Het is niet mogelijk bij op maat gemaakte producten of een product van persoonlijke aard (welke voor je persoonlijk is samengesteld, zoals een matras, bedbodem, topmatras, nachtkastje of boxspring). Als het product speciaal voor je besteld is, kunnen wij de bestelling niet kosteloos annuleren, wij moeten hiervoor 30% annuleringskosten in rekening brengen (volgens de algemene voorwaarden van het CBW).

LblTaxExcludeText