Bedtextiel

Producten zoals bedtextiel worden via GLS verstuurd. Bestellingen boven € 35,- bezorgt GLS gratis bij je thuis, voor bestellingen onder de € 35,- betaal je een eigen bijdrage van €4,95. Wanneer wij het pakketje overdragen aan GLS ontvang je een e-mail met de Track&Trace gegevens. In deze e-mail vind je alle details over jouw levering, inclusief het tijdsbestek waarin je pakketje geleverd wordt. Wanneer je kiest voor de optie ‘betalen bij levering’ (onder rembours), kun je bij de GLS bezorger alleen contant betalen. Wanneer je niet thuis bent, wordt het pakketje bij de buren afgeleverd, of krijg je een kaart in de bus om een nieuwe bezorgafspraak in te plannen. Tevens kun je er in dit geval voor kiezen om je pakketje bij een GLS ophaalpunt op te halen.

 

 

Nachtkastjes, bedlampjes en soortgelijke artikelen

Producten zoals nachtkastjes, bedlampjes en soortgelijke kleine artikelen worden geleverd via Dynalogic of een bezorger van Swiss Sense. Wanneer je een afspraak maakt voor de aflevering van je bestelling, communiceren wij duidelijk wie het pakket bezorgt. Ook bij verzending via Dynalogic geldt dat bestellingen boven € 35,- gratis bij je worden thuisbezorgd. Voor bestellingen onder de € 35,- betaal je een eigen bijdrage van €4,95. Je ontvangt via Dynalogic een e-mail met de Track&Trace gegevens. Via deze e-mail kun je op de Dynalogic website de live status van jouw pakketje bekijken. Je kunt bij ‘betalen bij levering’ (onder rembours) bij Dynalogic tot €1500,- pinnen, en tot €2500,- contant betalen. Dynalogic levert, wanneer je niet thuis bent, jouw pakket niet af bij de buren. Indien je op het moment van bezorging niet thuis bent, ontvang je een kaart in de bus voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak.

 

 

Grote goederen

Bestellingen van grote producten zoals boxsprings, matrassen, lattenbodems etc. leveren wij in Nederland en België én in de grensstreken van Duitsland middels onze eigen bezorgservice. Zie hiervoor de pagina bezorging via Swiss Sense.

Voor de Waddeneilanden en verder weg gelegen gebieden in Duitsland, levert een externe bezorgservice je bestelling. Deze bezorgdienst neemt in dit geval de verantwoordelijkheid voor het inplannen van de bezorgafspraak, levering en montage van de producten.Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht