Garantievoorwaarden Accessoires

Alle artikelen uit de collectie van Swiss Sense zijn producten van hoog waardige kwaliteit. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Service is onze drijfveer, daarom willen wij te allen tijde garant kunnen staan voor een tevreden klant. Daarbij hanteren wij als garantie de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat heeft voor u tal vanvoordelen en, niet minder belangrijk, het biedt je meer zekerheid.

Aanvullend op de garantie kent Swiss Sense nog een enkele bepaling:

De garantietermijn gaat in op de datum die vermeld staat op de factuur.

Garantie op accessoires

Op accessoires wordt de CBW garantie geboden. Deze bestaat uit drie jaar (afbouwende) productgarantie.

 

Voorwaarden

Indien er sprake blijkt te zijn van materiaal- of fabricagefouten, zal het daaruit voortvloeiende defect hersteld worden volgens de Swiss Sense garantievoorwaarden. Indien een defect niet hersteld kan worden, wordt het product conform de voorwaarden vervangen door hetzelfde of, indien dat niet meer leverbaar is, door een gelijkwaardig product. Aanspraken op garantie voor gebreken/beschadigingen ontstaan door ondoelmatig handelen (bijvoorbeeld door overbelasting), verkeerd of onoordeelkundig gebruik of door normale slijtage, worden uitgesloten.
Swiss Sense kan enkel service verlenen mits de originele factuur voorgelegd kan worden, deze dient derhalve goed bewaard te worden. De garantieperiode is beperkt tot het leven van de eerste originele koper.

 

Overige garantiebepalingen

  • Wanneer een onderdeel wordt gerepareerd of vervangen binnen de garantieperiode, dan geldt voor dit onderdeel de nog resterende garantieperiode van het complete product. Na reparatie of vervanging geldt een garantietermijn van 1 jaar op het vervangen of gerepareerde onderdeel.
  • Matrassen en topmatrassen: bij normaal gebruik is een plaatselijk hoogte-verlies (contourvorming) van 1,5 tot 2 cm een acceptabel verschijnsel en een dergelijk hoogteverlies valt derhalve buiten de garantie.
  • Matrassen en topmatrassen kunnen een afwijking vertonen in lengte- en breedtemaat tot 1cm van de originele maatvoering.
  • Boxsprings, matrassen en topmatrassen verliezen door de jaren heen en bij normaal gebruik tot 15% van hun vorm en ondersteuning, dit verlies is normale slijtage en valt derhalve niet onder de garantievoorwaarden.

 

Geen garantie

Alle Swiss Sense producten die niet aangekocht zijn in een Swiss Sense winkel of via SwissSense.nl vallen buiten de garantievoorwaarden.

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht