Gratis levering en montage
Trustpilot met een 8.6 beoordeeld
Ruim 90 eigen winkels
Ledikanten | Swiss Sense Ledikanten | Swiss Sense

Ledikant

4

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Breedte
  1. 140
  2. 160
  3. 180
Lengte
  1. 200
Set Descending Direction

4

per pagina

Ledikanten

Heb je wel eens nagedacht over wat je allemaal doet op een dag? Denk maar aan werk, de kinderen, misschien nog een studie en tussendoor, toch nog even de boodschappen doen en vergeet het huishouden niet! Het is een mond vol en daardoor lijkt die dag soms ook heel snel te gaan. Toch hoeft dat niet vermoeiend te zijn. Want met een goede nachtrust kan iedere ochtend vrolijk worden gestart. Een goed bed is dan de sleutel tot succes.

Diverse soorten ledikanten

Eén ding is zeker, je hoeft je geen zorgen te maken over de afmeting van een ledikant. Er zijn immers verschillende optiemogelijkheden wanneer je bij Swiss Sense koopt. Kies bijvoorbeeld voor een eenpersoonsbed zodat jouw kind 's nachts goed slaapt. Of toch een tweepersoonsbed zodat je er zelf ook van geniet. De juiste afmeting voor het bedframe kiezen is heel gemakkelijk en alvast hieronder voor jouw bij elkaar gezet.


Maak je nachtrust compleet

Om optimaal tot rust te komen is het niet alleen belangrijk of je voor een houten bed dan wel een ijzeren bed kiest. Swiss Sense biedt immers diverse extra opties die jouw nachtrust bevordert. Denk maar eens aan de speciale matrassen die tevens door het merk worden vervaardigd. Hierdoor wordt een zeer hoge garantie geboden en dat is duidelijk te merken wanneer je erop ligt. Daarnaast maakt een kwalitatief hoofdkussen en beddengoed een bed pas écht af. Kies uit vrolijke kleurtjes en gave designs om ieder jaargetijde een andere sfeer te creëren.

Koop een ledikant bij Swiss Sense

Vanaf het design, bij de productie tot en met de verkoop zijn wij iedere dag bezig met jouw slaapcomfort. Want een goed bed maakt wel degelijk een groot verschil. Daarom zijn er ook verschillende keuzemogelijkheden zoals de lattenbodem, spiraalbodem en matrassen die naar eigen wens in vervulling kunnen gaan. Iedereen ervaart zijn nachtrust op een andere manier maar met een bed gekocht bij Swiss Sense, ben je al op de goede weg. Want lekker slapen begint hier.

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht