Ledikanten | Swiss Sense Ledikanten | Swiss Sense

Ledikant

4

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Breedte
  1. 140
  2. 160
  3. 180
Lengte
  1. 200
Set Descending Direction

4

per pagina

Ledikanten

Heb je wel eens nagedacht over wat je allemaal doet op een dag? Denk maar aan werk, de kinderen, misschien nog een studie, boodschappen doen en vergeet het huishouden niet! Het is een mond vol en daardoor lijkt die dag soms ook heel snel te gaan. Toch hoeft dat niet vermoeiend te zijn. Want met een goede nachtrust kan iedere ochtend vrolijk worden gestart. Een goed bed is dan de sleutel tot succes. Zowel de collectie ledikanten als de boxsprings zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Diverse soorten ledikanten

Eén ding is zeker, je hoeft je geen zorgen te maken over de afmeting van een ledikant. Er zijn immers verschillende mogelijkheden wanneer je een ledikant bij Swiss Sense koopt. Kies bijvoorbeeld voor een eenpersoonsbed zodat jouw kind 's nachts goed slaapt. Of toch een tweepersoonsbed zodat je er zelf ook van geniet. Een aantal voorbeelden van de afmetingen die je bij ons vindt is Ledikant 140x200, Ledikant 160x200 en Ledikant 180x200.

Maak je nachtrust compleet

Om optimaal tot rust te komen is het niet alleen belangrijk of je voor een houten bed dan wel een ijzeren bed kiest. Swiss Sense biedt immers diverse extra opties die jouw nachtrust bevorderen. Denk maar eens aan de comfortabele matrassen die met zorg worden geproduceerd. Hierdoor wordt een zeer hoge garantie geboden en dat is duidelijk te merken wanneer je erop ligt. Daarnaast maakt een kwalitatief hoofdkussen en beddengoed een bed pas écht af. Kies uit vrolijke kleurtjes en gave designs om ieder jaargetijde een andere sfeer te creëren.

Koop een ledikant bij Swiss Sense

Vanaf het design, bij de productie en tot en met de verkoop zijn wij iedere dag bezig met jouw slaapcomfort. Want een goed bed maakt wel degelijk een groot verschil. Daarom zijn er ook verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Iedereen ervaart zijn nachtrust op een andere manier maar met een bed gekocht bij Swiss Sense, ben je al op de goede weg. Want lekker slapen begint hier.