AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense

Matras 160x220

14

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Lengte
  1. 200
  2. 210
  3. 220
Collectie
  1. Gazella
  2. AEROMAX
Drukverlaging
Ventilatie
Ondersteuning
  1. Goed
  2. Uitstekend
Set Descending Direction
Filter
  1. Breedte 160 Remove This Item
  2. Lengte 220 Remove This Item

14

per pagina

Comfortabel slapen op een matras van 160x220 cm

Matrassen zijn in bijzonder veel verschillende afmetingen verkrijgbaar en welke past nou het beste bij jouw lichaam. Als je een bed hebt van 160x220 centimeter is het natuurlijk logisch dat je een matras koopt in dezelfde maat. Als je een nieuw bed gaat kopen en je nog alle keuze hebt, waarom zou je dan kiezen voor deze afmeting.

Een matras 160x220 is uitermate geschikt voor mensen die langer zijn dan gemiddeld (bijvoorbeeld 1,90 of 2 meter) en een relatief smalle slaapkamer hebben. De lengtemaat van 220 centimeter zorgt ervoor dat je voeten niet uit bed hangen. Een breedte maat van 160 centimeter is ook niet zo kolossaal waardoor je vaak nog genoeg loopruimte hebt langs je bed.

Diverse type matrassen

Matrassen zijn verkrijgbaar met diverse type kernen en afdeklaag. Populaire modellen van dit moment zijn pocketvering en koudschuim matrassen. Pocketvering matrassen zijn altijd voorzien van een afdeklaag om te zorgen voor een prettig ligcomfort. De pocketvering kern zorgt voor een goede ventilatie en ondersteuning, de afdeklaag daarentegen zorgt weer voor het comfort. Bij koudschuimmatrassen bestaat zowel de kern als de afdeklaag uit koudschuim.

Vlekken uit je matras verwijderen

Vlekken op je matras van geknoeid eten of drinken is een gangbare praktijk bij heel veel huiseigenaren. We houden ervan om te snacken terwijl we een aflevering van onze favoriete tv-serie in bed bekijken. Vlekken in je matras zijn echter onhygiënisch en verminderen de levensduur van het matras aanzienlijk. Het is daarom zeer verstandig om je matras regelmatig te reinigen. Bekijk voor alle reinigingstips onze adviespagina.