10% éxtra voordeel
Laatste dagen
DAG
UUR
MIN
SEC

Lentevoordeel Matrassen banner | Swiss SenseLentevoordeel Matrassen banner

Geen producten gevonden.

Ruime collectie matrassen 180x190

Matrassen zijn is zeer veel afmetingen verkrijgbaar waaronder het kingsize model 200x220. Om prettig te liggen heb je vaak niet zo’n groot model nodig, een matras 180x190 is ook al zeer comfortabel. Deze is minder kolossaal en prima voor mensen die wat minder lang zijn. Matrassen zijn ook verkrijgbaar in bijzonder veel verschillende uitvoeringen waardoor het lastig is om te bepalen welk model het beste bij jou past. Voor meer informatie hierover kun je onze < href="/matraswijzer">matrassenwijzer raadplegen.

Waar moet je op letten

Wanneer je een nieuw matras moet kopen, waar kun je het beste op letten? Het is heel belangrijk om te bepalen wat de juiste afmeting is voor jouw slaapkamer. Zorg ervoor dat deze niet te groot en meteen de hele slaapkamer vol is. Te klein is ook niet prettig want dan lig je te dicht tegen je partner of hangen je voeten uit bed. Wanneer je de ruimte wilt en je kleiner ben dan 175 centimeter is een matras 180x190 een uitstekende optie. Deze kortere lengtemaat neemt minder ruimte in beslag maar de breedtemaat van 180 centimeter zorgt ervoor dat jij en je partner genoeg ruimte hebben. Welke maat het beste bij jou past is uiteraard ook afhankelijk om het matras in een reeds bestaand bedframe kom te liggen of dat het complete slaapsysteem wordt vernieuwd.

Diverse type matrassen

Matrassen bestaan over het algemeen uit een kern en een afdeklaag. De kern zorgt voor de ondersteuning en de afdeklaag voor het ligcomfort. Pocketvering en bonellevering zijn van ijzer en voorbeelden van kernen die altijd een koudschuim, traagschuim of latex afdeklaag moeten hebben om comfortabel aan te voelen. Koudschuim matrassen bestaan vaak uit een kern van koudschuim en afdeklaag van koudschuim. Bekijk het complete assortiment matrassen en kies het model dat het beste past bij jouw wensen.