Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Er is altijd een matras dat bij jou past. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >
+ extra zekerheid dankzij 90 nachten proefslapen!

Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >
+ extra zekerheid dankzij 90 nachten proefslapen!

Matras 180x200

18 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 180

18

per pagina

Een 180x200 matras dat aansluit bij jouw wensen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw matras 180x200, dan is het belangrijk dat deze aansluit bij jouw lichaam, slaaphouding en persoonlijke voorkeuren. Een matras gaat namelijk 5 tot 10 jaar mee. Daarom is het belangrijk dat je een matras koopt die jarenlang mee gaat en die zorgt voor een goede nachtrust. Bij Swiss Sense vind je een groot assortiment aan matrassen met allerlei verschillende kernen. Iedere kern heeft een andere functie, waardoor er altijd wel een matras bij zit dat bij jouw wensen en lichaam past.

2 persoons boxspring matras 180x200 dat past bij jouw bed

Wanneer je een tweepersoonsbed hebt met de afmeting 180x200 en je liever één matras wilt in plaats van twee losse matrassen van 90x200, dan is dit formaat ideaal. Je hebt meer dan genoeg ruimte in je eentje, maar ook met zijn tweeën heb je met een matras 180x200 meer dan genoeg ruimte in bed. Twijfel je of dit formaat geschikt is? Geen zorgen. We hebben formaten in allerlei lengte- en breedtematen. Hierdoor hebben we voor ieder formaat bed wel een geschikt matras.

De verschillende type matrassen 180x200

Bij Swiss Sense vind je een matras van 180x200 met verschillende type kernen. Zo kan de kern van een matras bestaan uit koudschuim, pocketvering, traagschuim of uit een volledige foam kern. Iedere kern heeft unieke eigenschappen en voordelen. Afhankelijk van je slaaphouding, de bouw van je lichaam en je persoonlijke wensen, is er altijd een type matras dat bij jou past.

Een koudschuim matras heeft als voordeel dat het een ventilerende en veerkrachtige kern heeft. Wanneer je het ’s nachts regelmatig warm hebt, dan is dit misschien een passend matras voor jou. Het zorgt voor een fris slaapklimaat. Een pocketvering matras van 180x200 zorgt voor een optimale ondersteuning. Dankzij onze unieke Core-Connect Technology bestaat dit type matras uit 7 comfortzones met 3 verschillende hardheden in 1 pocketveerkern. Hierdoor krijg je de uitstekende ergonomische ondersteuning. Wanneer je lichamelijke klachten ervaart, dan is traagschuim matras wellicht iets voor jou. Dit type matras werkt namelijk druk verlagend en vormt zich perfect naar je lichaam.

Matras 180 x 200: 90 dagen omruilgarantie

Je kunt jouw nieuwe matras van 180x200 eenvoudig online of in een van onze winkels bestellen. Wil je graag een persoonlijk advies over wat voor type matras het beste bij jou past? Raadpleeg dan onze online matraswijzer of start online de chat met een van onze slaapadviseurs. Natuurlijk kun je ook naar een van onze winkels voor een persoonlijk en passend slaapadvies. In onze winkels kun je daarnaast ook direct proefliggen op enkele matrassen.

Bij Swiss Sense profiteer je van 90 dagen omruilgarantie op alle type matrassen. Een paar minuten proef liggen in de winkel of een persoonlijk online slaapadvies geeft echter nooit een volledige garantie dat het matras na een paar weken nog even comfortabel ligt als jij verwachtte bij aankoop. Wij geven onze klanten daarom een ‘slaapgarantie’ van 90 dagen op het ligcomfort bij aankoop van een matras.