loading

Matrassen 80x200 kopen bij Swiss Sense

Hoe goed je matras ook is, na verloop van tijd wordt het comfort toch minder. Of misschien wil je wel eens een heel ander type matras? De ontwikkelingen staan nooit stil. Zo worden de toegepaste schuimsoorten steeds beter, maar ook milieuvriendelijker en dus gezonder. Daarnaast is er veel keuze uit matrasafmetingen. Zo ontstaan er bijvoorbeeld nieuwe varianten matrassen 80x200. Familie Diks heeft al bijna 100 jaar ervaring in de productie van matrassen en zijn meegegroeid in de tijd, van het eerste stromatras naar de huidige moderne matrassen. Daarmee staat Swiss Sense garant voor jouw slaapcomfort en een goede nachtrust.

Ruime collectie matrassen 80x200

Bij ons kun je vele soorten matrassen 80x200 kopen. Geschikt voor 1 persoons bedden of 2 persoons bedden met gescheiden matras. Van pocketvering- tot traagschuimmatras, er is voor ieder wat wils. Ook qua prijs is er veel variatie. Van vrij eenvoudige matrassen voor bijvoorbeeld kinderbedden tot aan medische matrassen en matrassen voor verstelbare bodems. De uitgebreide omschrijving staat per matras aangegeven. Uiteraard kun je ook komen proefliggen in een van onze winkels. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een matras

Waar moet je eigenlijk op letten bij de keuze voor een matras? Dat is voor iedereen verschillend.

  • Matrassen met bonellvering hebben een comfortabele ondersteuning door stevigheid en elasticiteit, zijn ventilerend, vochtregulerend en hebben een lange levensduur.
  • Pocketverings matrassen hebben een hoge conformiteit (aanpassingsvermogen), zijn ventilerend, vochtregulerend en hebben een lange levensduur.
  • Polyether matrassen hebben een open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt , zijn veerkrachtig, anti-allergisch en isolerend waardoor het matras warm aanvoelt.
  • Koudschuim matrassen hebben een open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt, hebben een hoog comfort, zijn veerkrachtig en kennen een lange levensduur.
  • Traagschuim matrassen hebben een drukverlagende werking, kunnen zowel een warm als koel comfort hebben en staan bekend om hun stabiele ligcomfort.
  • Matrassen van natuurlatex zijn veerkrachtig, antiallergisch en hebben een duurzame opbouw.
  • Hybride matrassen combineren de voordelen van een pocketveringsmatras met die van een visco-schuimmatras en kennen een optimale drukverlaging en ventilatie. Het hybride matras biedt een geweldige ondersteuning voor een optimaal slaapcomfort.
Filters wissen

Matras 80x200

Alles
Alles
Alles
Alles
LblTaxExcludeText