loading

Waarom een koudschuim matras bij Swiss Sense

Wie droomt er nu niet van heerlijke nachten of wil niet het gevoel van absolute nachtrust ervaren? Een koudschuim matras geeft je veel voordelen. Zo past dit matras zich helemaal aan, aan je slaaphouding en ligt het dus erg comfortabel. Je voelt je weer helemaal opgeladen wanneer je wakker wordt. Het heeft door de goede ventilatie ook een erg lange levensduur. Wanneer je een matras bij Swiss Sense koopt krijg je dan ook zeker waar voor je geld.

Voordelen van een koudschuim matras

De matrassen bij Swiss Sense zijn gemaakt van schuim met een zeer hoge HR-waarde. Door de hoge veerkracht ervaar je wel de gewenste en nodige hardheid van het matras, maar tevens is het erg comfortabel, omdat het matras zich precies naar jou lichaams- en slaaphouding vormt. Het stevige slaapcomfort zorgt ervoor dat je volop van je welverdiende nachtrust geniet. Een matras 100x200 cm verkrijgbaar bij Swiss Sense, heeft een goede ventilatie, ademt zeer goed en laat vocht perfect door. Tevens zijn de matrassen erg hygiënisch. Niet onbelangrijk is dat HR schuim ook vlamvertragend en dus veilig is.

In verschillende maten beschikbaar

Een koudschuim matras verkrijgbaar bij Swiss Sense is beschikbaar in verschillende maten. Zo zijn ze leverbaar in diverse afmetingen waarbij de matras 80x190 zeer populair is. De kleinst leverbare afmeting is de matras 60x120, deze is geschikt voor baby's. Dezebabymatrassen beschikken over een kern van koudschuim,. Deze afmetingen zorgen ervoor dat er haast voor iedereen wel één beschikbaar en leverbaar is. Zelfs je baby kan vanaf de geboorte al ervaren hoe het is om comfortabel te slapen op een Swiss Sense matras.

Lange levensduur voor weinig geld

Wanneer je naar de kosten van een koudschuim matras kijkt, liggen deze veel lager dan bij een pocketvering of traagschuim matras. Gezien dezelfde ondersteuning die geboden wordt en de daarbij lange levensduur van de matrassen, zijn deze voor iedereen een interessante optie als matras. Ze zijn makkelijk via de website te koop als los matras of in combinatie met een boxspring uit de ruime collectie.

Wil je ongestoord van je nachtrust genieten en daarbij ook nog eens een matras hebben met een lange levensduur? Twijfel dan niet langer. Een koudschuim matras bij Swiss Sense is zeker de ideale oplossing voor je.

Filters wissen

Koudschuim Matrassen

Alles
Alles
Alles
Alles
LblTaxExcludeText