10% éxtra voordeel
Laatste dagen
DAG
UUR
MIN
SEC

Lentevoordeel Matrassen banner | Swiss SenseLentevoordeel Matrassen banner

Geen producten gevonden.

Hoogwaardige collectie polyether matrassen

Ben je student en zoek je een betaalbaar en goed matras voor op je studentenkamer? Of wil je een goed matras voor op de logeerkamer dat niet al te veel kost? Als je op zoek bent naar een betaalbaar matras van goede kwaliteit, dan is een polyether matras een uitstekende keuze. Omdat het een goedkoop materiaal is, is het een ideale oplossing voor wie een goedkoper matras zoekt. Polyether is een stevig schuim met een open celstructuur. Dit zorgt voor een goede ventilatie en een zacht slaapcomfort. Wel is het van belang dat het matras regelmatig wordt gedraaid om de levensduur te verlengen.

Eigenschappen van polyether

Doordat polyether een licht en buigzaam materiaal is, hebben matrassen van dit materiaal van oudsher de naam dat ze onvoldoende veerkracht en onvoldoende ventilerend vermogen zouden hebben. De matrassen zijn nog steeds vrij licht, maar de kwaliteit van een polyether matras doet zeker niet onder voor een matras van een zwaardere kwaliteit. Ze hebben net zo veel veerkracht en ventilerend vermogen als matrassen met pocketvering of van koudschuim. Bovendien zijn ze, net als andere matrassen bij Swiss Sense, verkrijgbaar in verschillende diktes en hardheden, afhankelijk van het lichaamsgewicht. Ze zijn ook in vele maten te krijgen, voor zowel eenpersoons als tweepersoons bedden. De matrassen zijn geschikt voor alle soorten bedbodems, ook elektrisch verstelbare bedbodems. Ten slotte is het schuim anti-allergisch.

Voordelen van een polyether matras

Het goedkope materiaal en het lichte gewicht van polyether maken het matras tot een ideale en zeer betaalbare oplossing, voor wie een wat kleinere portemonnee heeft of een goedkope oplossing zoekt voor een extra slaapplek. Mocht je een polyther matras echter niet bij je passen maar je zoekt wel naar een betaalbaar matras. Bekijk dan onze matras aanbiedingen voor de goedkoopste modellen. Zo kun je bijvoorbeeld onverwachte logés toch een comfortabele slaapplaats bieden. Het schuim vormt zich naar je lichaam, waardoor het een uitstekende ondersteuning geeft. Door de open celstructuur ademt het materiaal goed en heeft het tegelijkertijd een isolerende werking, dus het houdt de lichaamswarmte vast. En doordat het schuim anti allergisch is, kunnen ook mensen die allergisch zijn zonder problemen comfortabel genieten van hun nachtrust!