Medewerker After Sales| Aldenhuijsen

Standplaats: Uden

 

Aldenhuijsen Slaapsystemen

Aldenhuijsen is een unieke, jonge en snelgroeiende retail-organisatie, in de markt van slaapcomfort. Wat ons anders maakt, is dat wij ons richten op de consument met speciale slaapbehoeften.

De onderneming ontwerpt, produceert en verkoopt boxsprings en matrassen voor een goede en gezonde nachtrust en heeft de ambitie om de marktleider op het gebied van speciaal slapen te worden. Aldenhuijsen is van origine een Nederlands bedrijf met haar hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Uden (NB). Vakmanschap, kwaliteit en innovatie staan centraal binnen onze organisatie. De cultuur kan getypeerd worden als informeel, open en hands on.


Voor onze afdeling After Sales zijn wij op zoek naar een part time (24 uur) Medewerker aftersales (M/V)

 


Ben jij een stressbestendige dienstverlenende duizendpoot en vind je het een uitdaging om moeilijke gesprekken om te buigen naar een positief gesprek en daarmee klanttevredenheid op een hoger niveau te tillen, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

 

Jouw functie:

Als Medewerker aftersales maak je onderdeel uit van een klantgericht team en ben je voornamelijk verantwoordelijk voor snelle en service gerichte afhandeling van inkomende telefoongesprekken en e-mails. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en geen gesprek is hetzelfde. Met een goed inlevingsvermogen weet jij klanten op een correcte en prettige wijze te woord te staan. Je beantwoord vragen, behandelt klachten en handelt deze zo nodig zelfstandig af. Daarnaast verricht je administratieve en verkoopondersteunende werkzaamheden. Ook begeleid je de opdrachten van de consument.

 

Wat wij van jou vragen?

  • MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur enkele jaren relevante ervaring
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift is een must
  • Kennis van ERP systemen, bij voorkeur SAP is een pré
  • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden en kunnen werken in groepsverband
  • Stressbestendig, klantgericht en een flexibele instelling
  • Inlevingsvermogen en overtuigingskracht
  • Zelf startend vermogen

 

Arbeidsvoorwaarden

Aldenhuijsen kent marktconforme arbeidsvoorwaarden en biedt je een dynamische werkomgeving met veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei.

  

Enthousiast? Deel jouw CV en originele motivatie met onze Recruitment Manager via recruitment@swisssense.nl of mail ons voor meer informatie.

 

Acquisitie door derden naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.