Certificaten en keurmerken

Met jouw aankoop bij Swiss Sense ben je verzekerd van een aantal garanties. Door jarenlange ervaring én het gebruik van alleen de allerbeste producten heeft Swiss Sense een aantal certificaten verdiend op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Via deze pagina informeren we je graag over onze certificaten en keurmerken.

CBW erkend
De Centrale Branchevereniging van Woonwinkels (CBW) garandeert enkele basisbeginselen van jouw aankoop zoals een goede garantie, verzekering van je aanbetaling en behartigd de belangen van jou als klant en van Swiss Sense. Je kunt elke aangesloten winkel herkennen door het gebruik van het bekende CBW-logo.


25 jaar garantie
Alle boxsprings uit onze collectie genieten een garantie van 25 jaar op veer- en framebreuk. De solide basis van onze boxsprings staat garant voor een langdurig gebruik. De metalen delen van jouw boxspring mogen niet breken of scheuren, hiervoor staan wij 25 jaar garant.
TUV

Het TÜV certificaat is een bevestiging dat onze producten voldoen aan de eisen die worden gesteld in wetgeving, normen en keurmerken. TÜV is een onafhankelijk en betrouwbaar orgaan dat via een wereldwijd netwerk van testlaboratoria dagelijks bijdraagt tot een verhoging van de veiligheid van elektronische apparatuur van onder andere motoren die gebruikt worden voor het verstellen van verstelbare boxsprings.
SHR Tested

Onze AEROMAX matrassen zijn voorzien van het SHR Tested Quality-keurmerk. Hiermee tonen we aan dat wij een getest kwaliteitsproduct leveren en hierbij minstens voldoen aan in wet- en regelgeving voorgeschreven criteria.
OEKO
Oeko-Tex Standard 100 is een test- en certificeringssysteem voor textiel. Dit keurmerk richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Het label is gericht op de gezondheid van de eindgebruiker.

Downafresh Greenline
Onze donzen dekbedden en kussens zijn voorzien van het Downafresh - Greenline keurmerk. Hiermee wordt voldaan aan een aantal belangrijke punten waar wij veel waarde aan hechten.