Swiss Sense als bedrijf

 

 


Al bijna 100 jaar staat familie Diks garant voor jouw nachtrust. Een wereldwijde selectie van de beste, waaronder natuurlijke, materialen ligt aan de basis van de boxsprings en matrassen. Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren wij jouw perfecte bed, gemaakt in eigen fabriek en aangeboden in de ruim 90 Swiss Sense winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.  Je kunt slapen met een goed gevoel want slaapcomfort dat zit reeds in onze genen, onze missie, iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. De Swiss Sense winkels zijn er voor iedereen die opzoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Wie is familie Diks?

Familie Diks, beddenspecialist met al bijna 100 jaar ervaring als beddenmaker. Sinds 1918 fabriceren wij, familie Diks, bedden in het Brabantse Uden en vanaf 2005 verkopen wij onze collecties in de winkels van Swiss Sense. Een groot deel van onze producten produceren wij in eigen fabriek. Wij geloven erin dat de ervaring en opgebouwde kennis door de jaren heen een optimaal slaapsysteem garanderen. Alle boxsprings zijn handmatig vormgegeven met oog voor detail en kwaliteit, wat terug te zien is in de gebruikte materialen en technieken die bijdragen tot een optimale ventilatie, verstelbaarheid en ondersteuning. Wij zorgen er voor dat de gebruikte materialen voldoen aan de hoogste normeringen wat resulteert in optimaal comfort.

Onze producten verkopen wij in de ruim 90 Swiss Sense winkels en ook via onze online webshop. Die wij gratis aan huis afleveren en monteren.

 

Waarvoor staat familie Diks?

Wij streven er naar om de eerste keus van de consument te zijn wanneer men kiest voor een boxspring van hoogwaardige kwaliteit en de daarbij benodigde toebehoren. Door onze collectie te presenteren in de Swiss Sense winkels en in de online webshop krijgt de consument overal toegang tot het unieke assortiment van familie Diks.

Onze missie is om het slaapgenot van de klant te verrijken met een onderscheidend assortiment boxsprings. Waarbij onze dienstverlening in combinatie met deskundig advies op het gebied van slaapcomfort en kwaliteit garant staan voor een goede nachtrust.

 

Kun je het assortiment bij Swiss Sense omschrijven?

Wist je dat je ongeveer een derde deel van je leven doorbrengt op bed? Het is daarom ook van belang dat je matras, topper en hoofdkussen je lichaam op een juiste manier ondersteunen om nek- en schouderklachten te voorkomen.

 

Welke collectie boxsprings verkoopt Swiss Sense?

Wij hebben een ruime collectie boxsprings zoals: Home 365, Lifestyle, Royal, Savelli, Night, Fortuna, Capella en Diks Bedmakers. Waarbij de boxsprings Home 365, Lifestyle, Royal en Savelli volledig zijn ontworpen en geproduceerd door familie Diks en verkocht worden via de ruim 90 Swiss Sense winkels en online.

 

Waarin onderscheidt Swiss Sense zich van de rest?

Wij hebben een uniek concept waarbij je je eigen boxspring (online) kunt samenstellen. In een aantal eenvoudige stappen kun je kiezen voor je eigen design, stijl en comfort.

Wij werken dagelijks met veel enthousiasme en passie waarbij de focus ligt op de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten en medewerkers.

Met al bijna 100 jaar ervaring op het gebied van slapen kunnen wij de klant deskundig advies bieden voor een optimaal slaapcomfort. Door het gebruik van de beste natuurlijke materialen in de producten die wij aanbieden zorgt dit voor een duurzaam en gezond product. Wij bieden een uniek assortiment rechtstreeks uit de fabriek van Familie Diks en met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceren zij het perfecte bed en staan garant voor een goede nachtrust.

 

Waarom kiezen voor een boxspring bij Swiss Sense?

Wij gaan voor kwaliteit! Dagelijks worden alle producten gecontroleerd en getest op kwaliteit en afwerking zodat wij er zeker van zijn dat jij op het beste bed slaapt. Wij willen dat jij onbezorgd gaat genieten van jouw aankoop bij Swiss Sense en bieden maar liefst 25 jaar garantie op onze boxsprings! Familie Diks richt zich behalve op het heden ook op de toekomst waarbij gelet wordt op trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen en slaapcomfort.

 

Hoeveel medewerkers staan er dagelijks klaar?

Meer dan 600 medewerkers werken bij Swiss Sense op het hoofdkantoor en distributiecentrum in Uden, en in de ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar voor alle vragen over onze producten, bestellingen en leveringen. Ook in de Swiss Sense winkels staan onze verkoopadviseurs voor je klaar met deskundig advies en hulp bij de aanschaf van een bed of een ander bijpassend product.

 

Hoeveel vrachtwagens vertrekken dagelijks met de collectie?

Dagelijks vertrekken ruim 60 vrachtwagens vanuit het distributiecentrum in Uden. Onze monteurs dragen zorg voor de levering en de montage van de boxsprings.

 

Wat kunnen we verwachten van familie Diks in de toekomst?

Als vooruitstrevend en onderscheidend bedrijf zijn wij constant bezig met het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige boxsprings en het toepassen van innovatie op het gebied van slaapcomfort.

Samen vooruitkijken, hierbij luisteren we ook naar de verwachtingen van de klant. Deze verwachting zien wij als feedback voor nieuwe ontwikkelingen. Of het nu gaat over service, garantie, levertijd of kwaliteit, alle tips zijn welkom. Elke dag weer verwachten we dan ook het uiterste van onszelf en onze medewerkers en dat we staan voor datgene wat we beloven. Dit is niet altijd mogelijk, soms gaat er wel eens wat verkeerd, maar daar leren we van. Om de betrouwbaarheid te waarborgen kijken we vooruit en verbeteren we waar nodig is.

 

Wat wil je nog kwijt als organisatie?

Bezoek een van de ruim 90 Swiss Sense winkels waar onze slaapadviseurs voor je klaar staan en waar je terecht kunt voor deskundig advies op het gebied van slapen en slaapcomfort.

Of neem een kijkje op www.swisssense.nl voor inspiratie, sfeer en de uitgebreide collectie. Je kunt ons natuurlijk ook volgen via diverse social media kanalen.