Hotelboxsprings bij Van der Valk Exclusief

hotelboxspring

Slapen op een hotelboxspring bij Van der Valk Exclusief

Tijdens je vakantie heerlijk wegdromen op een boxspring van familie Diks? Dat kan! In onderstaande Van Der Valk Exclusief hotels droom je heerlijk weg op onze hotelboxspring collectie.Van der Valk Hotel Apeldoorn

van der valk apeldoorn
Het Van der Valk Hotel in Apeldoorn is het ideale verblijf voor als je wilt genieten van luxe en comfort op de Veluwe. Na een heerlijk dagje fietsen, wandelen of paardrijden in de buitenlucht kun je in één van de 151 sfeervolle en luxe kamers helemaal ontspannen op een hotelboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense.


Van der Valk Hotel Assen

van der valk assen
Ontdek Van der Valk Hotel Assen met maar liefst 189 luxueuze kamers en suites waarbij in 60 kamers de hotelboxspring van familie Diks staat. Een weekend ontspannen begint bij Van der Valk Hotel Assen. Fietsen of wandelen in het prachtige Drenthe of een dagje winkelen in Groningen. Eindeloos genieten in het mooie noorden.


Van der Valk Hotel Duiven

van der valk duiven
Overnacht in het Van der Valk Hotel in Duiven en ontdek een relatief onbekend stukje Nederland. Geniet van een dagje winkelen in steden als Arnhem en Nijmegen of van een fijne wandeling of fietstocht door de natuur of langs historische gebouwen. Na een drukke dag kun je helemaal tot rust komen in één van de 148 kamers op een hotelboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense.


Van der Valk Hotel Enschede

van der valk enschede
Ontdek de veelzijdige stad Enschede. De levendige stad waar je volop cafés, restaurants en leuke barretjes vindt. Houd je van winkelen? Dan zit je in Enschede helemaal goed. De grootste winkelstad van het Oosten biedt je meer dan genoeg winkelplezier. Geniet in één van de 152 royale kamers van een heerlijke nachtrust op een hotelboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense!


Van der Valk Hotel Goes

van der valk goes
In het groene hart van Zeeland valt er genoeg te beleven. Wat dacht je van een heerlijke fietstocht, winkelen in de winkelstad Goes of een frisse strandwandeling? Na al die inspanning wil je niets liever dan heerlijk bijkomen op één van de 131 comfortabele kamers in een heerlijke hotelboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense.


Van der Valk Hotel Heerlen

Heerlen
Zuid Limburg ontdekken begint in de achtertuin van Van der Valk Hotel Heerlen. Op loopafstand ligt het prachtige Landgoed TerWorm. Het hotel beschikt over 189 ruime kamers waarvan in 42 kamers de hotelboxspring van familie Diks staat. Onverstoorbaar genieten!


Van der Valk Hotel Hengelo

hengelo
Twente ontdekken kan bij Van der Valk Hotel Hengelo waar je de Twentse natuur en gastvrijheid kunt beleven. De 206 hotelkamers en suites zijn van alle gemakken inclusief een hotelboxsping van familie Diks. Na een drukke dag kun je welverdiend genieten van je nachtrust!


Van der Valk Hotel Houten

houten
Logeer bij van der Valk in Houten in één van de 162 kamers in een hotelboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense. Geniet van ware comfort en ontspanning dankzij een sublieme nachtrust. In en rondom Houten is er van alles te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige historische stad Utrecht. Geniet heerlijk na in uw luxe ruime kamer!


Van der Valk Hotel Middelburg

Middelburg
De historische stad Middelburg en haar omgeving biedt voor iedereen wat wils. Cultuurliefhebbers halen hun hart op met het leren kennen van de rijke historie. Wandel langs de prachtige gebouwen en bezoek het Zeeuws museum. Sluit af met een heerlijk diner en ontspannen nacht in één van de prachtige royale kamers in een hotelboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense.


Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Rotterdam nieuwkerk
Aan de rand van Rotterdam ligt het Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk in een kalme, groene omgeving. Ideaal om te ontspannen met een sfeervol restaurant en luxe wellness. De hotelkamers en suites zijn van alle gemakken voorzien waarbij in 147 hotelkamers de hotelboxspring van familie Diks staat. Comfortabel genieten!


Van der Valk Hotel Schiphol

schiphol
Een hotel, met maar liefst 22 conferentiezalen en een gratis shuttle die je snel van en naar Schiphol brengt. Zo vertrek je in alle rust op vakantie. Kom bij in het moderne wellness center of het riante binnenzwembad. Stijlvol ontspannen de nacht in waar je heerlijk bijkomt in een hotelboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense!


Van der Valk Hotel Tilburg

van der valk tilburg
In de bruisende stad Tilburg bevindt zich het Van der Valk Hotel Tilburg. Hier kun je genieten van de prachtige natuur of van diverse activiteiten zoals een dagje naar de Efteling, een dagje naar Beekse Bergen of gewoon een lekker dagje winkelen. Na een drukke dag kun je heerlijk bijkomen in één van de 150 kamers op een hotelboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense.


Van der Valk Hotel Utrecht

Utrecht
Eén van de nieuwste aanwinsten van Van der Valk is Hotel Utrecht. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant, trendy hotelbar en vanaf oktober ook over een wellness, fitness ruimte en zwembad. Geniet in één van de 185 luxe kamers, allen voorzien van een Swiss sense boxspring. Verken de volgende dag uitgerust de omgeving! Op nog geen 10 minuten afstand van het hotel bevind je je in het bruisende centrum van de stad met zijn historische binnenstad, vele winkels en talloze gezellige terrasjes.


Van der Valk Hotel Kasteel Bloemendal in Vaals

bloemendaal
Aan de rand van Vaals ligt het Van der Valk Hotel Kasteel Bloemendal in een kalme, groene omgeving. Ideaal om te ontspannen met een sfeervol restaurant en luxe wellness. De hotelkamers en suites zijn van alle gemakken voorzien waarbij in 147 hotelkamers de hotelboxspring van familie Diks staat. Comfortabel genieten!


Van der Valk Hotel Vianen

vianen
Van der Valk Hotel Vianen is centraal gelegen en heeft een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Beleef Vianen en haar historische binnenstad, fiets of wandel langs de uiterwaarden of bezoek de Utrechtse heuvelrug. Na een drukke dag ervaar je ultiem geluk in een van de comfortabele suites.


Van der Valk Hotel Voorschoten

voorschoten
Kom genieten in Voorschoten waar genoeg te beleven valt! Bezoek het Koninklijk landgoed De Horsten, maak een lekkere fietstocht naar een van de prachtige stranden in de buurt. De stranden van Katwijk, Wassenaar, Noordwijk en Scheveningen zijn allemaal op fietsafstand te bereiken. Kom heerlijk bij in één van 142 ruime kamers en geniet van een heerlijke ontspannen nacht in je hotelboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense.


Van der Valk Hotel Zwolle

zwolle
Ontdek het historische centrum van Zwolle. Bezoek de eeuwenoude gebouwen, de mooie wandel- en fietsroutes langs de stadsgrachten of ga heerlijk fietsen en wandelen door het mooie landschap bij Van der Valk Zwolle. Alle 178 hotelkamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien waarbij de hotelboxsprings van familie Diks staan. Na een drukke dag onverstoorbaar genieten!