Persoonlijke opbouw

Hieronder vind je een overzicht van eigenschappen, materialen en functies die in onze boxsprings verwerkt worden. Al deze eigenschappen zorgen voor het ultieme slaapgenot en comfort welke de boxsprings je bieden.

Hoofdbord

Je kunt jouw boxspring aankleden met een hoofdbord dat past bij je persoonlijke smaak. Diverse combinaties zijn er standaard mee uitgerust maar aanpassingen naar je eigen wensen zijn altijd mogelijk.

Elektrisch verstelbaar

De elektrisch verstelbare boxspring wordt met het pullback-systeem in een eenvoudige handeling in een comfortabele positie gebracht. Jouw verstelbare boxspring biedt optimale steun voor je rug en benen. Daarbij blijft het hoofdeinde altijd op zijn plaats en is je nachtkastje in elke positie uitstekend bereikbaar.

2-Motorig

Al onze verstelbare systemen worden standaard 2-motorig uitgevoerd zodat je het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk van elkaar kunt verstellen tot jouw perfecte ligstand.

RF Besturing

Wij voeren al onze elektrisch verstelbare modellen standaard uit met een draadloze bediening, aangeduid door middel van het logo ‘RF’ wat staat voor radiofrequentie.

Pullback

Het pullback-systeem regelt de traploze verstelling van het hoofd- en voeteneinde van de boxspring. De elektrisch verstelbare boxspring wordt met een eenvoudige handeling in een comfortabele positie gebracht. Jouw verstelbare boxspring biedt optimale steun onder je rug en benen. Daarbij blijft het hoofdeinde altijd op zijn plaats en is je nachtkastje in elke positie uitstekend bereikbaar.

Pocketvering

Het meest luxueuze veersysteem op het gebied van ondersteuning is de afzonderlijk verpakte pocketveer, deze veer zorgt voor een individuele ondersteuning voor elk deel van je lichaam.

Topmatras

De bovenste comfortlaag draagt bij tot een verhoging van het comfort en kan opgebouwd zijn uit comfortschuim, visco-elastisch traagschuim of een natuurlijk product zoals natuurlatex, Talalay latex of een mix van paardenhaar, wol en katoen.

Traagschuim

Traagschuim (ook wel visco of visco-elastisch schuim genoemd) is een materiaal wat reageert op druk en temperatuur. Een hele bekende eigenschap van traagschuim is dat het een drukverlagende werking heeft en is daarom erg populair bij mensen met rug- en/of spierklachten. Traagschuim is minder geschikt voor mensen die snel transpireren, omdat het materiaal minder goed ventileert.

Natuurlatex

Natuurlatex is een natuurproduct en is een product van de rubberboom. Natuurlatex is veerkrachtig en heeft goede ventilerende eigenschappen, Natuurlatex wordt veelal gebruikt in topmatrassen en als afdeklaag in matrassen.

Talalay Latex

Talalay Latex is dankzij het speciale productie proces zéér veerkrachtig en poreus, waardoor het veel comfortabeler aanvoelt en uitermate goed ventileert. Talalay Latex is één van de meest luxueuze en best ventilerende materialen als vulling in een topmatras of als afdeklaag in een matras.