Swiss Sense verzorgt graag jouw aanvraag

Afbeeldingen van al onze producten in hoge of lage resolutie. Content van onze website of andere publicaties in PDF formaat. Aangepaste informatie van onze nieuwsberichten, evenementen en beurzen waaraan Swiss Sense deelneemt of heeft deelgenomen.  

Stuur je aanvraag naar:
Swiss Sense PR
Krystel Hendrikse
pers@swisssense.nl
of telefonisch via: +31 (0)413 820 820


NIEUWS & EVENTS

Informatie kwaliteitsissue BASF 

Alle producten zijn inmiddels 100% schoon en veilig verklaard. Alle informatie over het mogelijke kwaliteitsissue en de onderzoeken vind je op deze pagina.

September t/m November 2017: In bed met Fred 

In bed met Fred | Swiss Sense

Swiss Sense is in het najaar van 2017 trotse sponsor van de YouTube serie In Bed met Fred, van Fred van Leer. Op zoek naar meer informatie of het laatste nieuws? Houd dan deze pagina goed in de gaten!
19 t/m 23 september 2017: Swiss Sense op 50 plus beurs 
Swiss Sense op de 50 plus beurs | SwissSense.nl

Breng van 19 september tot en met 23 september een bezoek aan de 50 plus beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Swiss Sense vertegenwoordigt hier een inspirerende stand op het gebied van slapen voor alle actieve plussers. Een goede nachtrust draagt bij aan een actieve en vitale dag. Laat je vooral informeren en inspireren en geniet van alle entertainment en aanbiedingen op ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers!
Locatie: Hal 8 - stand 08 C04. 

3 t/m 8 oktober 2017: Swiss Sense op de VT-wonen&design beurs 2016 
Swiss Sense op de VT-wonen beurs | SwissSense.nl

Ook dit jaar vertegenwoordigt Swiss Sense een stand vol slaapkamerinspiratie op de jaarlijkse VT-wonen&design beurs in RAI Amsterdam. Laat je inspireren, duik in de wereld van slapen en ontdek de mooiste boxspringmodellen uit de collectie verkrijgbaar bij Swiss Sense. 
Locatie: Hal 12 - stand 12.006. 7 t/m 11 december 2017: Swiss Sense op Masters of LXRY 2017
Swiss Sense bij LXRY TV | SwissSense.nl

Bezoek op 7 t/m 11 december 2017 Swiss Sense op Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle-event van Europa. Maak kennis met de Royal en Diks boxspringscollecties. Majustueuze boxsprings waarbij aan elk detail is gedacht. 

 

LblTaxExcludeText