Swiss Sense verzorgt graag jouw aanvraag

Afbeeldingen van al onze producten in hoge of lage resolutie. Content van onze website of andere publicaties in PDF formaat. Aangepaste informatie van onze nieuwsberichten, evenementen en beurzen waaraan Swiss Sense deelneemt of heeft deelgenomen.  

Stuur je aanvraag naar:
Swiss Sense PR
Krystel Hendrikse
pers@swisssense.nl
of telefonisch via: +31 (0)413 820 820


NIEUWS & EVENTS

 
27 sept t/m 2 oktober: Swiss Sense op de VT-wonen&design beurs 2016
Swiss Sense op de VT-wonen beurs | SwissSense.nl

Ook dit jaar vertegenwoordigt Swiss Sense een stand vol slaapkamerinspiratie op de jaarlijkse VT-wonen&design beurs in RAI Amsterdam. Laat je inspireren, duik in de wereld van slapen en ontdek de nieuwste boxspringmodellen uit de collectie verkrijgbaar bij Swiss Sense. Een deel van de stand zal geheel ingericht worden door niemand minder dan Interior Junkie. Dat belooft wat!

Swiss Sense vind je tijdens de beurs op standnummer 12-045 (hal 11)20 t/m 24 sept: Swiss Sense op 50 plus beurs
Swiss Sense op de 50 plus beurs | SwissSense.nl

Breng van 20 september tot en met 24 september een bezoek aan de 50 plus beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Swiss Sense vertegenwoordigt hier een inspirerende stand voor alle actieve plussers op het gebied van slapen. Een goede nachtrust draagt bij aan een actieve en vitale dag. Laat je vooral informeren en inspireren en geniet van alle entertainment en aanbiedingen op ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers!

Bezoek Swiss Sense op standnummer 07B012Swiss Sense gezien in RTL Woonmagazine


Zaterdag 10 september was Swiss Sense te zien in het inspirerende woonprogramma RTL Woonmagazine. In het Zeeuwse dorpje Brouwershaven trof een pas getrouwd stel bij terugkomst van hun huwelijksreis een prachtig gerestylede slaapkamer aan! De newlyweds slapen nu op een Boxspring Home 185 verkrijgbaar bij Swiss Sense. Houd de komende afleveringen van RTL Woonmagazine goed in de gaten want er komt nog veel meer slaapkamerinspiratie van Swiss Sense voorbij!

Uitzending gemist? Bekijk afl. 3 van RTL WoonmagazineSwiss Sense gezien op TV bij Holland’s Next Top Model

Heb je gezien dat de schoonheden van Holland’s Next Top Model op ons eigen Top Model (verkrijgbaar bij Swiss Sense) slapen? Ons Top Model, boxspring Home 130 heeft zelf ook alle schoonheid in huis en uiteraard ook de perfecte eigenschappen om je van de perfecte nachtrust te voorzien. Schoonheidsslaapjes doen wonderen…!

Meer info: Hollands Next TopmodelSwiss Sense bij LXRY TV
Swiss Sense bij LXRY TV | SwissSense.nl

Zondag 18 oktober om 11.00 uur op SBS 6 zijn Karel Poelmans en Martin Diks, de 4e generatie beddenmakers bij Swiss Sense, te zien in de vijfde aflevering van LXRY TV. Herhalingen op dinsdag 00.30 uur SBS 6 en zaterdag om 10.45 uur SBS 9. 

 

LblTaxExcludeText