AEROMAX. Maximale ventilatie, maximaal comfort.

Met de producten van AEROMAX geniet je voor een minimale prijs van het maximale slaapcomfort. De AEROMAX collectie bestaat uit één matras en drie verschillende toppers. Upgrade nu ook jouw bed, met de meest optimale ondersteuning en de allerbeste ventilatie. Zowel de toppers als het matras zijn in velen maten leverbaar. Ervaar hoe het is om iedere nacht te genieten van een overheerlijke nachtrust. Zo begin je iedere dag weer fris en uitgerust. Slaap lekker!

Aeromax Matras

Na de successen van de toppers is nu ook het AEROMAX Matras ontwikkeld. Met het 26cm dikke matras is het iedere avond een feestje om naar bed te gaan. Uniek aan dit matras is de mini-pocketvering bovenop de standaard pocketvering met 7 comfortzones. Door deze luxe samenstelling bestaat het matras uit maar liefst 1.750 pocketveren. Deze combinatie zorgt voor ultieme drukverdeling en de beste ondersteuning voor je lichaam. Dankzij de 2,5cm dikke afdeklaag van natuurlatex biedt het matras optimale ventilatie en een passend slaapklimaat. De luxe tijk is voorzien van handvaten voor het eenvoudig keren of verplaatsen van het matras. De productie vindt volledig plaats in eigen AEROMAX fabriek. Hierdoor betaal je niet meer dan nodig is en ben je verzekerd van jarenlang slaapgenot.

Aeromax Toppers

De juiste topper maakt de perfecte slaapervaring helemaal af. Alle AEROMAX toppers zijn voorzien van 1.500 pocketveren. Hierdoor bieden AEROMAX toppers volledige ondersteuning en ultiem slaapcomfort. De collectie bestaat uit drie verschillende varianten: Comfort, Nature en Superior. De Comfort topper dankt zijn succes aan de veerkrachtige HR schuimlaag dat zorgt voor goede tegendruk. De Nature topper is 11,5cm hoog, wat zorgt voor een puur slaapgenot. De tijk bestaat o.a. uit natuurlijk linnen: sterk, duurzaam en vochtabsorberend. Heb jij het vaak koud terwijl je partner het bloedheet heeft in bed? Dan is de Superior een zeer geschikte keuze. De toevoeging van kamelenwol in de comfortlaag zorgt voor isolerende en vochtregulerende eigenschappen.

LblTaxExcludeText