mooiste beddengoed header

Het mooiste beddengoed - najaar 2017

Nu de zomer toch echt voorbij is, verwelkomen wij de mooiste beddengoedcollecties voor het najaar 2017. Tróts dat wij zijn! Alle unieke en creatieve ontwerpen nemen ons mee in de nieuwste herfsttrends. Wij inspireren je met alle nieuwe najaar dessins om jouw slaapkamer helemaal herfstproof en hipper dan hip te maken!

Voor iedere boxspringcollectie een eigen, unieke beddengoedlijn. Zo creëer je altijd de perfecte afstemming in je slaapkamer en style je deze helemaal naar jouw wensen. Onze slaapkamer is immers dé ultieme plek om een knusse en warme sfeer te creëren. Precies wat je nodig hebt zodra de dagen weer kouder en korter worden. We krijgen er nog bijna zin in..!

HOME 365

mooiste beddengoed Home 365 -1
mooiste beddengoed Home 365 -2
mooiste beddengoed Home 365 -3
mooiste beddengoed Home 365 -4

Maak je slaapkamer nóg knusser en sfeervoller met deze te gekke, nieuwe beddengoeditems, passend bij onze Home 365 collectie en ingespeeld op de trends van nu. De mooie dessins, gekleurde banen, gave brei- en leerstructuren én natuurprints toveren je slaapkamer in no time om in een warme, behaaglijke plek om heerlijk tot rust te komen.

Lifestyle Mae Engelgeer

mooiste beddengoed Lifestyle -1
mooiste beddengoed Lifestyle -2
mooiste beddengoed Lifestyle -3

Breng pure design in je slaapkamer met deze prachtige nieuwe beddengoedcollectie van de Nederlandse textielontwerpster Mae Engelgeer. De ontwerpen sluiten perfect aan bij onze boxspringcollectie Lifestyle. De gave ontwerpen zijn modern, veelzijdig en voorzien van grafische patronen in opvallende, warme kleurencombinaties als zachtgrijs, lichtblauw, zachtroze en gebrand rood.

Night

mooiste beddengoed Night -1
mooiste beddengoed Night -2
mooiste beddengoed Night -3

Marmer, diamantvormen, visgraatmotief, pixels de nieuwe collectie dekbedovertrekken passend bij onze boxspringcollectie Night tonen je de gaafste patronen opgebouwd uit unieke structuurvormen. De dekbedovertrekken bieden veel verrassende kleurtonen en diepte en zijn veelal geïnspireerd op hedendaagse mode en kunst. Vrijgevochten en een tikkeltje stoer! Helemaal van nu.

Capella

mooiste beddengoed Capella -1
mooiste beddengoed Capella -2
mooiste beddengoed Capella -3

Voor onze landelijke Capella collectie kozen wij de mooiste dessins van Riviera Maison. Exclusiviteit en een warme sfeer voeren de boventoon bij het prachtige beddengoed. Duik weg in de zachte, luxe en comfortabele materialen. Je waant je in de landelijke Provence in je slaapkamer!

Royal

mooiste beddengoed Royal -1
mooiste beddengoed Royal -2

De nieuwe beddengoedcollectie voor onze luxueuze boxsprings uit de Royal collectie maken de royale uitstraling in je slaapkamer helemaal af. Chique glanzende materialen, goud gecombineerd met zilvergrijs tinten dompelen je onder in luxe en klasse. Vorstelijk slapen, iedere nacht!

Kom naar de winkel voor volop inspiratie en ontdek jouw favoriete najaarscollectie! Binnenkort vind je onze najaarscollectie ook online.

LblTaxExcludeText