Swiss Sense op Masters of LXRY 2017

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op Masters of LXRY, het meest prestigieuze premium lifestyle evenement van Europa. Van 7 t/m 11 december duiken bezoekers in de RAI Amsterdam in de wereld van de meest toonaangevende namen uit de wereld van interieur, kunst en design. Een ware beleving voor iedere luxeliefhebber. Bezoek onze stand voor borrels, bites en beats terwijl je je volop laat inspireren door de luxe boxspringcollecties. Je vindt onze stand in hal 1, stand 24.

Bekijk de rijke historie

In onze stand ontdek je onder het genot van een borrel de rijke historie van de familie Diks, de grondleggers van Swiss Sense. Bekijk hoe Piet Diks, overgrootvader van de 4e generatie beddenmakers, omstreeks 1918 startte met de productie van matrassen. Ook zie je hoe dit dankzij verdere ontwikkelingen heeft geleid tot Swiss Sense als marktleider op het gebied van boxsprings. Alle waardevolle inzichten door de jarenlange ervaring en volop kennis over slapen zijn doorvertaald in verschillende luxe collecties. Maak op de beurs kennis met de luxueuze boxsprings die verkrijgbaar zijn bij Swiss Sense.

Ondek de luxe collecties

De boxsprings uit de Royal collectie zijn een garantie voor een kwalitatieve nachtrust en stralen weelderige luxe en ultiem comfort uit. Deze boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Ook boxsprings uit de Diks collectie staan gepresenteerd in onze stand. Diks staat voor natuurlijk slapen op de allerbeste materialen die de natuur ons biedt. Met een boxspring uit de collectie van Diks geniet je dan ook iedere nacht op 100% natuurlijke materialen. Er is voldoende gelegenheid om kennis te maken met de collectie en om zelf het slaapcomfort te ervaren. 

Masters of LXRY | Swiss Sense
LblTaxExcludeText