Summer Sale

Summer Sale bij Swiss Sense betekent optimaal genieten van spectaculaire zomeraanbiedingen! Met onze coole zomeracties verleng je jouw ultieme zomergevoel, vier je iedere dag vakantie en zijn je zomernachten heerlijk luchtig en koel!

Laad jezelf deze zomer helemaal op en ervaar iedere dag het ontspannen vakantiegevoel met boxspring Home 145. Tijdens onze Summer Sale is boxspring Home 145 waanzinnig geprijsd! Je ontvangt nu, tijdens de Summer Sale, maar liefst €500,- korting op deze trendy boxspring. Je hebt dus al je eigen Home 145 vanaf €990,-!

 

Stel je eigen boxspring HOME 145 samen in 7 stappen

Swiss Sense heeft een uniek concept waarbij je je eigen boxspring ook online helemaal zelf samenstelt.
In maximaal 7 stappen kies je voor je eigen design, stijl en comfort.

Summersale is begonnen!
Boxspring HOME 145 is nu extra voordelig geprijsd!

1. Selecteer je maat

Heb je je droomboxspring gevonden?
Tijd om deze helemaal samen te stellen!
Selecteer als eerste de juiste maten.

2. Selecteer je bodem

Kies je een vlakke bedbodem of ga je voor nog meer comfort met een elektrisch verstelbare bodem? Bonellvering of pocketvering? Selecteer hier al je wensen voor jouw bedbodem.

3. Selecteer de kleur en het materiaal

Maak jouw boxspring helemaal eigen. Kies één van de vele kleuren en stofsoorten en maak de boxspring helemaal passend in jouw slaapkamer.

4. Selecteer je matras(sen)

Maak een keuze uit de verschillende matrassen.
Ga je voor een pocketveringmatras met
500 veren of kies je 1000 veren?

5. Selecteer de hardheid van het matras

Zorg ervoor dat je weet welke hardheid van het matras het beste bij jouw lichaamsgewicht past. Kies voor een stevig matras bij een hoger lichaamsgewicht voor een betere ondersteuning.

6. Selecteer je Zomertopper!

Met een topper kies je voor een extra comfortlaag. Een topper geeft je extra ondersteuning, is makkelijk keerbaar en bij 2 losse matrassen heb je geen last meer van de naad. Kies voor een topper die voldoet aan jouwe wensen en eisen. Kies voor een AEROMAX topper voor een luchtige ventilatie!

7. Selecteer je pootjes!

Maak jouw boxspring helemaal af:
kies voor passende pootjes!

Upgrade nu ook jouw bed met onze Zomertopper

 

AEROMAX. Maximale ventilatie, maximaal comfort.

Met de nieuwe AEROMAX toppers geniet je voor een minimale prijs van het maximale slaapcomfort. Upgrade nu ook jouw bed, met de meest optimale ondersteuning en de voornaamste ventilatie. Alle AEROMAX toppers hebben een pocketveringkern van wel 1500 pocketveren waardoor een goede drukverdeling jou altijd een maximale ondersteuning biedt. De toppers hebben tevens een hoogwaardige afdeklaag die zorgt voor een sublieme ventilatie en een uitstekend slaapklimaat. Luchtige, frisse perfectie voor een onvergetelijke nachtrust. De AEROMAX toppers zijn verkrijgbaar in vier varianten: Comfort, Nature, Superior en Exclusive.

De AEROMAX topper is verkrijgbaar in vier varianten:

AEROMAX Comfort
AEROMAX Nature
AEROMAX Superior
AEROMAX Exclusive
LblTaxExcludeText