vt wonen&design beurs | Swiss Sense

Swiss Sense staat op de vt wonen&design beurs 2017

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de vt wonen&design beurs op 3 tot en met 8 oktober 2017 in de RAI Amsterdam. In onze stand vol slaapkamerinspiratie presenteren wij je een ruim aanbod boxsprings die in onze winkels en online verkrijgbaar zijn. De stand staat bol van inspiratie, dus kom langs en ervaar ultiem slaapcomfort. Je vindt ons in hal 12, stand 12.006.

Ontdek alle mogelijkheden 

In onze prominente stand van maar liefst 220 vierkante meter vind je diverse boxspringcollecties. Ben je op zoek naar een trendy, moderne boxspring passend in een Scandinavisch interieur? Of ga je liever voor een groots model dat niet verkeerd zou staan in een luxueuze hotelkamer? Aan jou de keuze. Onze slaapexperts staan klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies over alles op het gebied van slaapcomfort, slaapkamerinrichting en alles wat daarmee te maken heeft. Ga daarnaast uitgebreid proefliggen, voel, zie en ervaar alle mogelijkheden.

Kortom, kom langs en laat je inspireren bij Swiss Sense op de vt wonen&design beurs. Ervaar persoonlijk slaapadvies, laat je inspireren door onze stylingtips en ga proefliggen op diverse boxspringmodellen. 

 

Durf jij het kussengevecht aan?

Laat je volop inspireren, maar vergeet ook zeker niet te ontspannen. Met wie ga jij in onze photobooth een kussengevecht aan? Misschien wel met Fred van Leer! Je ontvangt een leuke foto als aandenken en een filmpje in je mailbox. Deel je deze foto vervolgens op Facebook of Instagram, dan maak je kans op mooie prijzen! 

LblTaxExcludeText