Bezoek Swiss Sense op de vt wonen&design beurs

Ook dit jaar zijn wij wederom aanwezig op de vt wonen&design beurs met een prominente stand van maar liefst 220 vierkante meter! In onze stand vol slaapkamerinspiratie presenteren wij je de nieuwste collecties die in onze winkels en online verkrijgbaar zijn. De stand staat bol van inspiratie en is gedeeltelijk wordt ingericht door niemand minder dan dé interieur en lifestyleblogger Interior Junkie!

Dit jaar versterkt Interior Junkie onze stand met haar rijke ervaring, passie voor interieur en met haar groot trendsettend vermogen. Elisah Jacobs, de oprichtster van Interior Junkie heeft een deel van onze stand ingericht met de laatste trends en musthaves op het gebied van wonen & lifestyle. Wat duidelijk naar voren komt in onze stand is de essentie van goed slaapcomfort in een prettige omgeving. Een fijne slaapomgeving werkt inspirerend en met de juiste boxspring is jouw ultiem slaapgenot zo helemaal compleet!

Speciaal voor de bezoekers van de beurs en volgers van Interior Junkie organiseren wij op woensdag 28 september een exclusieve Meet & Greet met Elisah in onze stand. Elisah is van 14.00 tot 15.00u aanwezig in haar eigen ingerichte slaapkamer in onze stand. Ze beantwoordt al je interieur- én bloggervragen! Wees er snel bij! Ben jij één van de 25 eerste bezoekers van deze meet & greet? Dan ontvang jij een goedgevulde Swiss Sense goodiebag.

Je vindt ons op de vt wonen&design beurs op het standnummer 12-045.

Zuiver Armstoel
Zuiver Lamp
Zuiver Tafellamp
Zuiver Sierkussen
Aeromax topper

Aeromax topmatras

Vol genoegen introduceren wij je een nieuw topmatras: Aeromax. Het nieuwe Aeromax topmatras zorgt voor maximale ventilatie en optimaal comfort. Alle Aeromax topmatrassen hebben een pocketveringkern van 1500 pocketveren waardoor een goede drukverdeling je altijd maximale ondersteuning biedt.
De topmatrassen hebben tevens een hoogwaardige afdeklaag die zorgt voor een sublieme ventilatie en een uitstekend slaapklimaat. Luchtige, frisse perfectie voor een onvergetelijke nachtrust!

Het Aeromax topmatras is verkrijgbaar in vier varianten: Comfort, Nature, Superior en Exclusive.

LblTaxExcludeText