Vacature Call Center Medewerker Aldenhuijsen

Locatie: Uden


Aldenhuijsen Slaapsystemen

Aldenhuijsen is een unieke, jonge en snelgroeiende retail-organisatie, in de markt van slaapcomfort. Wat ons anders maakt, is dat wij ons richten op de consument met speciale slaapbehoeften. De onderneming ontwerpt, produceert en verkoopt boxsprings en matrassen voor een goede en gezonde nachtrust en heeft de ambitie om de marktleider op het gebied van speciaal slapen te worden. Aldenhuijsen is van origine een Nederlands bedrijf met haar hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Uden (NB). Vakmanschap, kwaliteit en innovatie staan centraal binnen onze organisatie. De cultuur kan getypeerd worden als informeel, open en hands on.

 

Wij zijn op zoek naar sales professionals voor de functie van

Call Center Medewerker Aldenhuijsen

24 uur per week

Functieomschrijving

In deze functie ga jij aan het werk als commercieel callcenter medewerker. Door middel van goed luisteren en advies probeer je de klant te interesseren voor een slaapconsult thuis of in een van onze filialen. Na aanleiding van brochure aanvragen worden wij gebeld of bellen wij de consument na. Tijdens dit gesprek probeer jij de klant verder te helpen door een adviesgesprek aan te bieden. In dit gesprek breng je de behoeften van de klant in kaart ten aanzien van hun oriëntatie proces. Jij verkoopt dus afspraken.

 

Je maakt onderdeel uit van een team van drie collega’s. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het behalen van een target van 70 afspraken in de week.


Beschikbaarheid:

Voor deze rol zoeken wij een collega voor 24 uur per week. Je kunt je uren hierbij flexibel indelen. De werktijden liggen tussen 09.00 uur en 21.00 uur.


Wat wij van jou verwachten:

  • Je hebt een MBO+ werk en denkniveau
  • Relevante werkervaring in een verkoopadviesfunctie binnen de retail is een pré
  • Klantgerichtheid is voor jou de basis in je manier van handelen
  • Je bent representatief en in staat op alle niveaus te communiceren
  • Je bent commercieel ingesteld en gewend om met verkooptargets te werken en deze te realiseren
  • Je bent ook in het weekend beschikbaar.


Wat jij van Aldenhuijsen mag verwachten:

Je verricht je werkzaamheden in een klein en hecht team van salesprofessionals en in een prettige werksfeer. Aldenhuijsen is een professioneel bedrijf met mooie uitdagingen die het beste in jou als verkoopadviseur naar boven halen. Resultaat en talent worden dan ook goed gewaardeerd. Naast een goed salaris maak je ook kans op een bonus.


Interesse?

Stuur dan je motivatie en je CV naar onze Recruitment Manager a.i. Caroline Blok via recruitment@swisssense.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.