Vacature Filiaalhouder Tilburg

Locatie: Tilburg

Heb jij een enthousiaste, ondernemende persoonlijkheid en een ervaren coach die een team kan inspireren en motiveren? En heb jij daarnaast een passie voor het verkoopvak, waarbij jij altijd gaat voor de beste service en de gunfactor van jouw klanten? Let’s get together!

Vacatures | Swiss Sense

Wat ga je doen
Als filiaalhouder stimuleer en coach je je team in het bereiken van de salestargets en het ontwikkelen van hun skills. Jij werkt zelf mee in de verkoop, maar legt de focus op de begeleiding van jouw medewerkers zodat zij het beste uit zichtzelf halen.
Daarnaast staan uitstraling en een goede sfeer in de winkel centraal om een inspirerende omgeving voor klanten te bieden en hen de aandacht geven die zij nodig hebben. Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van jouw winkel en zet proactief jouw marktgerichtheid en ondernemerschap in om het filiaal nog beter op de kaart te zetten. Zo weet jij wie de concurrenten zijn, wat de klantbehoefte is en je speelt in op ontwikkelingen uit de omgeving. Uiteindelijk ga jij samen met jouw collega’s voor de beste klantbeleving en resultaat.


Jij en wij, maken samen Sense

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en bent in staat om op alle niveaus te communiceren
 • Je bent representatief en commercieel ingesteld en gewend om verkooptargets te analyseren en te vertalen in een actieplan
 • Je hebt ervaring als leidinggevende binnen een commerciële organisatie en klantgerichte rol
 • Je beschikt over een coachend vermogen en weet hoe je het team naar een hoger niveau kan  brengen
 • Je bent van nature nieuwsgierig, marktgericht en ondernemend in jouw acties
 • En daarnaast een uitstekend gevoel voor service, kwaliteit en je kan, samen met je team, zorgen voor een optimale sfeer in jouw winkel


Daarnaast:

 • Ben jij op korte termijn, fulltime/ 37 uur per week beschikbaar, ook flexibel op zaterdag en zondag
 • Woon je in de regio Tilburg


Dit verdien jij bij ons

 • Work hard, play hard, sleep better; een goed salaris waarmee je je rekeningen kunt betalen én lekker kunt leven
 • 25 vakantiedagen, als je belooft weer helemaal zen bij ons terug te komen
 • 20% korting (en zelfs bij acties) op een nieuw bed en alles wat daarbij hoort
 • Een pensioensregeling en de mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve zorgverzekering
 • Een top werksfeer 
 • Get empowered: een uitdagende job met veel ruimte voor eigen initiatief

Part of the Swiss Sense family
Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem! Met ruim 100 filialen in Nederland en buitenland, 30.000 m2 warehouse, 75.000 leveringen op jaarbasis, door 54 eigen voertuigen en 200 logistiek medewerkers zorgen wij vol passie voor een tijdige en goede uitlevering.

Swiss Sense is dé specialist in slaapcomfort. Met de familie Diks – al 100 jaar actief in de wereld van slaapcomfort - als grondlegger, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot premium brand in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Deze internationale groei maakt dat de organisatie continu in ontwikkeling is. Zo loopt Swiss Sense voorop in de markt als het gaat om innovatieve technieken voor de productie van boxsprings en matrassen.

Het succes van Swiss Sense? De ambacht, ambitie en vooral: de mensen. Ruim 900 medewerkers in vier verschillende landen maken dagelijks het verschil en wij groeien vol trots door. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa.
Kortom: bij Swiss Sense hebben wij alle aandacht voor jou, mag je doen wat jij het beste kunt en ben je als nieuwe medewerker al snel onderdeel van onze familie.

Together…We make Sense!

Enthousiast? Verras onze Recruitment Manager Svenja Roos met jouw CV en motivatie via recruitment@swisssense.com.