Gastheer- Gastvrouw

Vacatures | Swiss Sense

We zoeken een gastheer - gastvrouw voor de volgende locaties:

Groningen

Heerlen

Breda

Son

Uden

Amsterdam

Utrecht

Middelburg

Rotterdam


Wat ga je doen…

Je heet onze klanten welkom en biedt ze koffie of thee aan. Je maakt een praatje en zorgt dat zij zich welkom voelen bij Swiss Sense. Verder ondersteun jij onze verkoopmedewerkers in de winkel en zorgt ervoor dat onze winkels een mooie en nette uitstraling hebben.

Ben jij…

  • Op korte termijn in de weekenden beschikbaar?
  • Gastvrij, netjes en een aanpakker?

Dit verdien jij bij ons…

Work hard, play hard, sleep better; een goed salaris waarmee je je rekeningen kunt betalen én lekker kunt leven 

Part of the Swiss Sense family
Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem! Met ruim 100 filialen in Nederland en buitenland, 30.000 m2 warehouse, 75.000 leveringen op jaarbasis, door 54 eigen voertuigen en 200 logistiek medewerkers zorgen wij vol passie voor een tijdige en goede uitlevering. 

Swiss Sense is dé specialist in slaapcomfort. Met de familie Diks – al 100 jaar actief in de wereld van slaapcomfort - als grondlegger, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot premium brand in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Deze internationale groei maakt dat de organisatie continu in ontwikkeling is. Zo loopt Swiss Sense voorop in de markt als het gaat om innovatieve technieken voor de productie van boxsprings en matrassen. Het succes van Swiss Sense? De ambacht, ambitie en vooral: de mensen. Ruim 900 medewerkers in vier verschillende landen maken dagelijks het verschil en wij groeien vol trots door. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa. Kortom: bij Swiss Sense hebben wij alle aandacht voor jou, mag je doen wat jij het beste kunt en ben je als nieuwe medewerker al snel onderdeel van onze familie.

Together…We make Sense! 

Enthousiast? Solliciteer direct: recruitment@swisssense.com