Verkoopadviseur Weekendkracht | Swiss Sense Breda

Locatie: Breda

De ideale bijbaan voor studenten of anderen die juist graag extra geld bij willen verdienen in het weekend.

 

Wij zijn op zoek naar uitgeslapen weekendhulpen voor in onze winkels. Ben jij ook ‘s ochtends vol energie, heb jij een passie voor verkopen en word jij enthousiast van onze winkels? Dan is dit de job voor jou! De werkdagen en werktijden zijn gunstig en bespreekbaar en je maakt ook kans op bonussen! Dat is leuk bijverdienen.

Vacatures | Swiss Sense

Wat ga je doen?
Als weekendhulp ben jij onderdeel van ons verkoopteam en werk je mee op de belangrijkste verkoopdagen. Jij bent gastvrij, vol energie en weet alle klanten het gevoel te geven dat zij welkom zijn. In deze functie draait alles om het juiste advies en jij gaat graag de uitdaging aan om de verwachtingen van klanten te kunnen overtreffen.

 

Jij gaat ervoor om uiteindelijk die verkooporder te scoren. Hierdoor kun je, naast jouw salaris, ook nog mooie bonussen verdienen. Met jouw leergierige en gedreven houding maak jij je het vak snel eigen en bieden wij jou de kans je hierin verder te ontwikkelen. Van het aanbieden van een kopje koffie aan onze klanten, verkoopadviesgesprekken, tot orderverwerking en het creëren van een inspirerende showroom; jouw dag is nooit hetzelfde. Klanten blij maken staat bij jou als weekendhulp altijd op nummer 1 en daarom zijn wij blij met jou!

 

Jij en wij, maken samen Sense

  • Je bent servicegericht, gastvrij en staat altijd klaar voor je klanten
  • Je bent representatief, vol energie, werkt graag met verkooptargets en het is voor jouw een uitdaging om deze te realiseren
  • Je hebt passie voor je vak, werkervaring binnen een vergelijkbare branche (zoals horeca of retail) en je weet hoe klanten te inspireren en te adviseren

 

Daarnaast:

  • Ben je flexibel inzetbaar en in overleg op zaterdag en of zondag beschikbaar
  • Woon je in de omgeving van Breda

 

Dit verdien jij bij ons…

  • Work hard, play hard, sleep better; een goed salaris en een kans op extra bonussen
  • Korting (en zelfs bij acties) op een nieuw bed en alles wat daarbij hoort
  • Een pensioen regeling en de mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve zorgverzekering
  • Een top werksfeer binnen onze teams
  • Get empowered: een uitdagende job met veel ruimte voor eigen initiatief
 

Voel je thuis bij Swiss Sense
Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met de vierde generatie van familie Diks aan het roer, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. De internationale groeiambities van onze jonge, bevlogen directie maakt dat we continu vooruit bewegen.

 

Ons succes? Al 100 jaar produceren en verkopen we met hart en ziel een groot assortiment stijlvolle slaapsystemen. Onze deskundigheid, ambitie en vooral onze mensen maken het verschil.

 

Met ruim 1400 medewerkers in vier verschillende landen staan wij graag dichtbij onze klanten en elkaar, door dicht bij onszelf te blijven. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa. Bij Swiss Sense hebben wij aandacht voor talent en mag je doen wat jij het beste kunt. Dat geeft de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, samen met ons als onderdeel van onze familie. Together… We make Sense!


Scoor jouw bijbaan bij Swiss Sense!

Verras onze Recruitment Manager a.i. Caroline Blok met jouw CV en motivatie, via recruitment@swisssense.com.