Functioneel Beheerder Webshop

Vacatures | Swiss Sense

Locatie: Uden

Voel jij je thuis in de wereld van online, platform en applicaties? Ben jij een ervaren platformbeheerder en wil jij werken in een informele organisatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen?
Als Functioneel Beheerder van onze Magento webshop ben jij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons Magento platform, ook beheer je de backlog voor onze externe partner. Het doorvertalen van de business behoefte naar platformoplossingen? Geen probleem, daarvoor ben jij de juiste persoon! Binnen onze organisatie heb jij een faciliterende rol, waarbij je aan de slag gaat met interne verzoeken aangaande website aanpassingen, maar je ook bijdraagt aan de ontwikkeling van onder meer een ‘werken bij’ website. Jij hebt een hands-on mentaliteit  en weet alles van het cms systeem. Zo help jij ook bij het live zetten van de campagnes en ondersteunt andere Marketing clusters met aanpassingen die gedaan moeten worden in het cms. Jij bent commercieel, servicegericht en denkt altijd in oplossingen. Het is jouw uitdaging dat ons Magento platform optimaal draait en beheerd wordt.

Je hebt een zelfstandige rol en maakt deel uit van een jong, enthousiast en ambitieus content en platformteam op de afdeling Marketing en Communicatie. Jij rapporteert aan en schakelt actief met de Manager Conversie.

Wat vragen we van je?

 • Je bent betrokken, ondernemend en professioneel
 • Je hebt een afgeronde vak gerelateerde opleiding zoals HBO ICT & Media Design of Communication & Multimedia Design
 • Je hebt ervaring als Webshopbeheerder, Functioneel Beheerder online, Platform Specialist of vergelijkbare functie, ervaring met Magento is een pré
 • Je bent commercieel gedreven en gaat altijd voor het beste resultaat
 • Je bent marktgericht en denkt altijd in oplossingen
 • Daarbij ga je, zowel intern als extern, altijd voor de beste service

Daarnaast:

 • Ben jij fulltime beschikbaar
 • Woon je op reisafstand van Uden

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een goed salaris waarmee je je rekeningen kunt betalen én fijn kunt leven.
 • 25 vakantiedagen.
 • Korting (en zelfs bij acties) op een nieuw bed en alles wat daarbij hoort.
 • Een pensioenregeling en de mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve zorgverzekering.
 • Een top werksfeer met een versbereide lunch, maandelijkse borrels,  teamactiviteiten en een informele, energieke afdeling met dito collega’s.
 • Empowerment: een zelfstandige job met veel ruimte voor eigen initiatief.

 

Voel je thuis bij Swiss Sense
Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met de vierde generatie van familie Diks aan het roer, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. De internationale groeiambities van onze organisatie maakt dat we continu vooruit bewegen. Ons succes? Al 100 jaar produceren en verkopen we met hart en ziel een groot assortiment stijlvolle slaapsystemen. Onze deskundigheid, ambitie en vooral onze mensen maken het verschil.

Met ruim 1400 medewerkers in vier verschillende landen staan wij graag dichtbij onze klanten en elkaar, door dicht bij onszelf te blijven. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa. Bij Swiss Sense hebben wij aandacht voor talent en mag je doen wat jij het beste kunt. Dat geeft de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, samen met ons als onderdeel van onze familie. Together… We make Sense!

Enthousiast? Deel jouw CV en originele motivatie met onze Recruitment Manager a.i. Caroline Blok via recruitment@swisssense.com of mail ons voor meer informatie.