De vt wonen&design beurs | Swiss Sense

Swiss Sense staat op de vt wonen&design beurs 2017

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de vt wonen&design beurs op 3 tot en met 8 oktober 2017 in de RAI Amsterdam. In onze stand vol slaapkamerinspiratie presenteren wij je een ruim aanbod boxsprings die in onze winkels en online verkrijgbaar zijn. De stand staat bol van inspiratie, dus kom langs en ervaar ultiem slaapcomfort. Je vindt ons in hal 12, stand 12.006.

Ontdek alle mogelijkheden

In onze prominente stand van maar liefst 220 vierkante meter vind je diverse boxspringcollecties. Ben je op zoek naar een trendy, moderne boxspring passend in een Scandinavisch interieur? Of ga je liever voor een groots model dat niet verkeerd zou staan in een luxueuze hotelkamer? Aan jou de keuze. Onze slaapexperts staan klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies over alles op het gebied van slaapcomfort, slaapkamerinrichting en alles wat daarmee te maken heeft. Ga daarnaast uitgebreid proefliggen, voel, zie en ervaar alle mogelijkheden.

 

Kortom, kom langs en laat je inspireren bij Swiss Sense op de vt wonen&design beurs. Ervaar persoonlijk slaapadvies, laat je inspireren door onze stylingtips en ga proefliggen op diverse boxspringmodellen. 

Durf jij het kussengevecht aan?

Laat je volop inspireren, maar vergeet ook zeker niet te ontspannen. Met wie ga jij in onze photobooth een kussengevecht aan? Misschien wel met Fred van Leer! Je ontvangt een leuke foto als aandenken en een filmpje in je mailbox. Deel je deze foto vervolgens op Facebook of Instagram, dan maak je kans op mooie prijzen! *

* Actievoorwaarden
I. Algemeen
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense (verder te benoemen: ‘de organisator) georganiseerde Winactie: ‘Swiss Sense Photobooth Kussengevecht
2. Deze actie is alleen geldig in combinatie met de in de Swiss Sense stand geplaatste Photobooth tijdens de vt wonen&design beurs.
3. Deze actie heeft als doel 1x een boxspring naar keuze verkrijgbaar bij Swiss Sense t.w.v. €2000 weg te geven. Daarnaast worden er 10x 4 kaarten voor de voorpremière van de nieuwe bioscoopfilm ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ en 15x een Swiss Sense textielcheque met 15% korting weggegeven.
4. Deze actie loopt van 3 tot en met 12 oktober 2017.
5. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijden zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.
6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.
7. Het Facebook- of Instagramaccount waarop de foto en/of het filmpje gedeeld wordt om mee te doen aan deze actie dient een openbaar account te zijn/ openbaar gedeeld te kunnen worden
II. Deelname 
8. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Swiss Sense BV, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
9. Deelname is uitgesloten voor deelnemers onder de zestien jaar evenals voor personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland.
10. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van Swiss Sense en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
11. Met je deelname ben je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Swiss Sense.
12. De uiterste datum van deelname is 12 oktober.
13. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.
14. De winnaar van de actie zal meewerken aan eventuele communicatie-uitingen waarbij mogelijk een foto gepubliceerd wordt. Door deelname stelt de deelnemer zich beschikbaar voor een blogartikel over de actie, geschreven door Swiss Sense.
III. Prijzen
15. 1x een boxspring naar keuze t.w.v. €2000,- verkrijgbaar bij Swiss Sense, 10x 4 kaarten voor de voorpremière van de nieuwe bioscoopfilm ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ en 15x een Swiss Sense textielcheque met 15% korting weggegeven.
16. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
17. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
18. De prijswinnaars worden op 13 oktober 2017 bekendgemaakt via de Swiss Sense Facebookpagina en krijgen persoonlijk bericht.
19. De prijzen worden uitgereikt bij Swiss Sense Uden, Industrielaan 12-20, 5405 AB in Uden.

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht