Swiss Sense

Al bíjna 100 jaar staat familie Diks garant voor ultiem slaapcomfort. Bij Swiss Sense vind je álles voor een goede nachtrust. Naast het breed assortiment boxsprings en matrassen vind je bij ons ook volop topmatrassen, ledikanten, bedbodems, beddengoed en accessoires. Als marktleider staan we voor deskundig slaapadvies in één van de ruim 90 winkels verspreid over Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk of online tot en met een complete levering én montage in de slaapkamer!


Kom jij ons Swiss Sense team versterken?

Als Swiss Sense zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. Zo openden we bijvoorbeeld alleen al méér dan 25 winkels in Europa! Om dit alles in goede banen te leiden zijn er iedere dag wel 1500 enthousiastelingen druk in de weer op het hoofdkantoor, in de Europese winkels en onderweg. Snelle bezorgers, strakke planners, financiële rekenwonders, slimme inkopers, creatieve marketeers, digitale toppers en ga zo maar door. Maar… Dit is nog niet genoeg! Wij zoeken nog altijd nieuwe collega’s.

Ben jij één van onze nieuwe 25 digitale toppers?

Werken bij team E-commerce op de MarCom afdeling

Onze digitale toppers werken op de afdeling E-commerce. Dit is een onderdeel van de overkoepelende MarCom afdeling waar E-commerce, Marketing en PR nauw met elkaar samenwerken om de nieuwe en of bestaande Swiss Sense klant een zo optimaal mogelijke klantbeleving te geven in alle online en offline fases van de customer journey.

Hoe dan?!

E-commerce bestaat uit de sub teams Traffic, Content, Creative en Platform. Stuk voor stuk jonge, enthousiaste teams die veel samenwerken en zich helemaal vastbijten in de online wereld. Team Traffic zorgt ervoor dat consumenten de online én offline weg naar de winkel vinden, Team Content weet de dialoog met deze consumenten aan te gaan door ze aan te trekken en te binden met content waar deze consument daadwerkelijk naar op zoek is. Het Creative team ontwerpt de totale grafische, online vormgeving en het Platform team verzorgt de gehele technische omlijsting. Functies als SEO specialist, SEA specialist, Contentspecialist, Campagneleider en Product Owner zijn ons dan ook niet vreemd! Ben jij ook een digitale topper? Check al onze openstaande vacatures en kom ons team versterken!

Greep uit ons team

Ruud Cortenbach

Ruud

Marketing Manager

Ik houd me dagelijks bezig met de opmaak en planning van alle marketinguitingen en -campagnes. Hierbij kun je denken aan de opmaak van advertenties, tv commercials en radio commercial. Daarnaast zorgen we er ook voor dat onze winkels worden voorzien van POS materiaal, zodat deze er altijd op en top uitzien. Als team proberen we elkaar te stimuleren om alles uit onze campagnes te halen. Geen dag is hetzelfde!  

Bart

Bart

Online Marketeer SEO

Dagelijks maak ik de webshops op internationaal vlak beter vindbaar. Hiervoor signaleer ik continue kansen, ontwikkel ik strategieën en evalueer ik resultaten. Dit alles met het doel om het organische verkeer naar de webshops te vergroten. Een zeer afwisselende, leerzame en verantwoordelijke functie waarbij ik volop in ontwikkeling ben.

 

Kim van den Berg

Kim

Team Lead Content 

Team Content is verantwoordelijk voor alle online content zoals de website en social media. Samen met het team zoeken we naar nieuwe kansen en mogelijkheden en spelen we hier zo snel mogelijk op in. Het is ons doel om klanten met de juiste content te binden aan het merk Swiss Sense en om ze een optimale beleving te geven op de website.

Sanne

Sanne

Content Specialist

Iedere dag creëer, verbeter en verspreid ik samen met het content team waardevolle en relevante content om onze doelgroep aan te trekken én te behouden. Uiteraard met maar 1 doel: winstgevend klantgedrag! Als Content Specialist bij Swiss Sense is iedere dag dynamisch, hectisch, leerzaam en nóóit hetzelfde!

Stacey

Stacey

PR Medewerker

Creëren, organiseren, coördineren én uitvoeren; als PR medewerker krijg ik dagelijks te maken met alle aspecten van de organisatie. Samen met het PR team mag ik inspirerende projecten en beurzen organiseren, publiciteit genereren en samenwerkingen met influencers opzetten. Wij zetten ons namens de PR afdeling iedere dag vol enthousiasme in om de doelgroep aan Swiss Sense te verbinden!

Debora

Debora

Online Designer

Creatief bezig zijn vind ik mooi. Binnen Swiss houd ik me vooral bezig met de website, het maken van banners voor Social Media en Google Adwords, maar ook beeldbewerking en vele andere creaties. Wat zo leuk is aan het maken van online uitingen? Ze worden óveral gezien!

Openstaande vacatures

LblTaxExcludeText