Flagship store

Swiss Sense Berlin


Fasanenstraße 67
10719 Berlin
Duitsland

  +49 (0) 308 8716 310 berlin@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Berlin

Swiss Sense, dé boxspringspecialist, is er voor ultiem slaapgenot. Swiss Sense heeft een ruime collectie boxsprings gemaakt van de beste materialen. Elke boxspring stel je volledig samen naar jouw wensen. Al bijna 100 jaar is familie Diks actief op het gebied van slapen. Inmiddels heeft Swiss Sense meer dan 90 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland vind je meer dan 15 grote Flagship Stores in verschillende grote steden. Breng een bezoek aan een Swiss Sense winkel in Duitsland en laat je inspireren door de verschillende slaapkamerstijlen. Naast een ruime collectie boxsprings kun je in de Swiss Sense winkels terecht voor matrassen, topmatrassen en accessoires voor je slaapkamer. Wil je graag persoonlijk advies? Onze slaapadviseurs helpen je uiteraard graag.

Ervaar Swiss Sense Berlijn

Swiss Sense Berlin 1Je bent van harte welkom in de Swiss Sense winkel te Berlijn waar onze slaapadviseurs voor je klaarstaan. Op een oppervlakte van ongeveer 600 m² staat de uitgebreide boxspringcollectie gepresenteerd. In de winkel vind je een groot aanbod met merken zoals Home 365, Capella, Royal, Lifestyle, Design, Night en de exclusieve Diks collectie. Daarnaast is er een grote hoek met beddengoed. Wandel rustig door de winkel terwijl je geniet van een kopje koffie. Wil je graag informatie over ligcomfort of heb je een specifieke vraag? Laat je dan informeren door één van onze slaapadviseurs. Onze deskundige slaapadviseurs staan altijd voor je klaar! Zij helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze.


Ontdek Berlijn

Swiss Sense Berlin 2De winkel is gelegen aan een doorgaande straat met verschillende horecagelegenheden en winkels. Combineer je bezoek aan Swiss Sense Berlijn met een gezellige dag winkelen en cultuur. In de buurt vind je een Apple Store en een theater. Op vijf minuten loopafstand kun je heerlijk bijkomen in het Hard Rock Café voor een drankje of een uitgebreide lunch of diner. Ben je meer van de Italiaanse specialiteiten? Ga dan naar het hippe restaurant Vapiano. Berlijn is een stad die een eeuwenlange historie kent. De stad biedt veel aan kunst en cultuur. Het bekende Potsdamer Platz met het Sony Center en een 3D bioscoop zijn te bereiken in vijftien minuten. Voor de kinderen is het leuk om een bezoek aan Swiss Sense Berlijn te combineren met een bezoek aan Zoo Berlin, gelegen op twee kilometer afstand van de winkel.


Goed bereikbaar en toegankelijk

Swiss Sense Berlin 3Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Swiss Sense Berlijn goed bereikbaar. Op 500 meter afstand van de winkel ligt metrostation Kurfürstendamm. Daarnaast is er in de straat een taxistandplaats. De winkel bestaat uit twee verdiepingen en is voor iedereen toegankelijk. Rolstoel- en rollatorgebruikers en ouders met kinderwagens kunnen overal gemakkelijk komen door de ruim opgezette indeling en de lift achter de toiletten. Iedereen is welkom!

Swiss Sense Berlin
LblTaxExcludeText