Flagship store

Swiss Sense Bielefeld


Detmolder Straße 401-405
33605 Bielefeld
Duitsland

  +49 (0) 5219 6298 600 bielefeld@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Bielefeld

Ben je op zoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 70 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België en Duitsland vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.

Laat je verrassen

Swiss Sense Bielefeld 1Je ontvangt bij beddenwinkel Swiss Sense Bielefeld meer dan alleen een persoonlijk advies. Er wordt naar jouw wensen gekeken en er wordt ruim de tijd genomen om je optimaal te adviseren of te informeren. Onze slaapadviseurs kijken met jou samen naar de beste boxspring en stellen deze boxspring geheel naar jouw wensen samen. Familie Diks heeft met ruim 100 jaar ervaring een stevige basis gelegd en alles in huis om jou te laten slagen.


Ervaar het zelf

Swiss Sense Bielefeld 2In de Swiss Sense winkel maak je kennis met de collectie en kun je jouw persoonlijke stijl ontdekken. Ook is het mogelijk om proef te liggen op de vele boxsprings die staan opgesteld in de winkel. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrisch verstelbare boxsprings, pocketvering- en traagschuim matrassen, koudschuim- en binnenvering topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Uiteraard kun je de collectie ook rustig online te bekijken en op je gemak een beslissing maken.


Flagshipstore Bielefeld

Swiss Sense Bielefeld 3Swiss Sense heet je van harte welkom in onze flagshipstore in Bielefeld. Laat je inspireren door de slaapkamerinspiratie en de boxspring beleving in deze ruim opgezette beddenwinkel. De beddenspeciaalzaak in Bielefeld is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken, vanaf de snelweg ben je binnen enkele minuten bij deze winkel. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid zodat je op je gemak een bezoek kunt brengen aan flagshipstore Swiss Sense Bielefeld!

Swiss Sense Bielefeld
LblTaxExcludeText