Flagship store

Swiss Sense Bremen


Hutfilterstraße 24-26
28195 Bremen
Duitsland

  +49 (0) 421 3015 8304 bremen@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

26 november

   Gesloten

Swiss Sense Bremen

Voor jouw ultieme slaapgenot ga je naar Swiss Sense! Bij ons vind je alles voor jouw perfecte nachtrust. Met bijna honderd jaar ervaring en inmiddels ruim 90 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vind je een zeer ruim aanbod aan boxsprings. Naast deze boxspringcollectie hebben wij tevens een breed aanbod matrassen, topmatrassen, beddengoed en vele slaapkameraccessoires. Ontdek de verschillende stijlen en vind de boxspring van je dromen!

Ervaar Swiss Sense Bremen

Swiss Sense Bremen 1Laat je inspireren in onze prachtige Swiss Sense winkel in Bremen. Onze slaapadviseurs staan vol enthousiasme voor je klaar! In de winkel vind je een groot aantal verschillende merken waaronder de Home, Lifestyle, Diks, Capella en Royal collectie. Tevens heeft Swiss Sense Bremen een groot aanbod in beddengoed. In alle rust maak jij kennis met alle verschillende producten, merken en bijbehorende stijlen. Geniet van een lekker kopje koffie terwijl de slaapadviseur je informeert over ligcomfort of over een specifiek product. Onze deskundige slaapadviseurs staan altijd voor je klaar zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.


Ontdek Bremen

Swiss Sense Bremen 2Swiss Sense Bremen ligt in Kaufhaus am Brill, hier bevinden zich verschillende woonwinkels en diverse kledingwinkels. Maak er een compleet dagje uit van door in de buurt van de Swiss Sense winkel in één van de diverse restaurants en koffiebars een heerlijk hapje te eten en drankje te drinken. Uniek is een prachtig Pannenkoekenschip op 500 meter vanaf de winkel: ‘Admiral Nelson’. Een oud schip dat is omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant. Geweldige beleving voor jong en oud! Bremen heeft tevens een historische Altstadt welke het bezoeken meer dan waard is. Op ongeveer een kwartiertje rijden vanaf de Swiss Sense winkel vind je het Universum van Bremen, een wetenschapsmuseum in een uniek futuristisch gebouw. Kortom, Bremen is de perfecte stad voor een geslaagd dagje in combinatie met een bezoekje aan de uitgebreide Swiss Sense winkel.


Bereikbaar en toegankelijk

Swiss Sense Bremen 3Ook aan het shopplezier van de kinderen is gedacht bij Swiss Sense Bremen. De winkel heeft een kidscorner waar de kinderen zich uitstekend vermaken. De winkel is helemaal gelijkvloers waardoor deze zeer toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, kinderwagens en rollators. Het Swiss Sense filiaal in Bremen is goed en snel bereikbaar vanaf de snelweg en tevens met het openbaar vervoer. Bij aankoop van een bed kun je in de parkeergarage BREPARKhaus gratis parkeren. Het station Bremen am Brill ligt op 100 meter afstand en vanuit hier rijden er verschillende trams. Tot ziens bij Swiss Sense Bremen!

Swiss Sense Bremen
LblTaxExcludeText