10% éxtra voordeel
Laatste dagen
DAG
UUR
MIN
SEC

Swiss Sense Dortmund

In de Swiss Sense Flagship Store in Dortmund ervaar je alle indrukken en stijlen van de uitgebreide collecties boxsprings, bedden, matrassen en accessoires onder één dak.

Winkel informatie

Brennaborstraße 1, 44149 Dortmund Nordrhein-Westfalen Duitsland

+49 (0) 231 6969 6269

dortmund@swisssense.de

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 10:00 - 19:00
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 10:00 - 19:00
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 19:00
Zondag Gesloten

Gesloten

Pfingstmontag 1. Juni
Gesloten
  • Makkelijk bereikbaar
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Kids corner
  • Gratis parkeren voor de deur

Swiss Sense Flagship Store Dortmund

We heten je graag welkom in onze moderne, ruime Flagship Store in Dortmund. In deze winkel vind je een breed aanbod van verschillende collecties boxsprings. Een slaapwereld waar je volop inspiratie voor je slaapkamer op doet.

"Ontdek de beste kwaliteit boxsprings, in een moderne ruim opgezette winkel. We zien je graag in onze winkel"

image-01

Swiss Sense Dortmund

Ga je voor een strakke vormgeving, een romantische look of toch voor natuurlijke materialen? Met de collecties als Home 365, Capella, Lifestyle, Night, Royal en Diks is alles mogelijk. In de winkel vind je een ruim aanbod aan matrassen, toppers en beddengoed. Daarnaast is er een testhoek waar je kunt proefliggen om erachter te komen wat jouw persoonlijke voorkeur is. Loop rustig door de winkel onder het genot van een kopje koffie en laat je informeren.

Wil je graag meer informatie over de verschillende collecties, matrassen of materialen? Onze adviseurs staan graag voor je klaar en voorzien je van uitgebreid advies. Samen met onze adviseurs stel jij het bed van je dromen samen.

Een dagje uit

Een bezoek aan de Swiss Sense winkel in Dortmund combineer je met een bezoek aan de prachtige binnenstad van Dortmund. Wanneer je door het centrum dwaalt, waan je je even in de middeleeuwen. Je vindt er sporen van 5000 jaar oude handelsroutes. Het landschap verandert naarmate je verder wandelt in een meer industriële sfeer van hoogovens, koolmijnen en staalfabrieken. Bezoek een van de gezellige straatjes of pleinen voor een hapje of drankje. In de buurt is ook de Dortmund Zoo.

De Swiss Sense winkel in Dortmund is goed bereikbaar. Zowel met de auto als met openbaar vervoer. De winkel is ruim opgezet en makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en rollators. Je parkeert eenvoudig voor de deur.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties