Flagship store

Swiss Sense Dortmund


Brennaborstraße 1
44149 Dortmund
Duitsland

  + 49 (0) 231 6969 6269 dortmund@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Dortmund

Swiss Sense betekent kwalitatief slapen voor de beste prijs. Swiss Sense heeft al bijna 100 jaar ervaring in zowel het zelf ontwerpen, produceren en verkopen van boxsprings, matrassen en nog veel meer. Met deze jarenlange ervaring en expertise weet Swiss Sense als geen ander wat jij nodig hebt voor jouw ultieme nachtrust. De verkoop vindt plaats via de ruim 70 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland én online. Met Swiss Sense vind je altijd jouw droombed met het perfecte uiterlijk en het voornaamste slaapcomfort. Een boxspring van Swiss Sense stel je helemaal samen aan de hand van jouw eigen wensen. Zo geniet je de komende jaren zorgeloos van de beste slaap en ontwaak je iedere morgen met een ontspannen gevoel van vrijheid! Naast de ruime collectie boxsprings, bedbodems en matrassen vind je een uitgebreide collectie toppers, nachtkastjes, beddengoed en overige accessoires zoals bedlampjes, vloerkleden en bedbanken. Met bijna 100 jaar ervaring staat Swiss Sense garant voor jouw nachtrust!

Ervaar Swiss Sense in Dortmund

Swiss Sense Dortmund 1Ontdek nu zelf de beste kwaliteit in slapen in de moderne Swiss Sense Flagship Store in Dortmund. In deze prachtige, ruim opgezette winkel vind je een breed aanbod van verschillende collecties boxsprings. Een slaapwereld waar je volop slaapkamerideeën beleeft. Drink rustig een kopje koffie en laat je informeren. Onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs staan altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Kies je voor een strakke vormgeving, ga je voor een romantische look of kies je het liefste voor natuurlijke materialen? Vind bij Swiss Sense Dortmund altijd een passend bed, niet alleen in uiterlijk maar ook zeker in slaapcomfort en prijs. Collecties als Home365, Capella, Lifestyle, Night, Royal en Diks bieden je een gevarieerd en ruim assortiment. In de winkel vind je tevens een ruime collectie matrassen, toppers, beddengoed en een testhoek waar je alle soorten ligcomfort direct zelf voelt en ervaart. Onze winkel in Dortmund is iedere maandag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 19.00 uur. Maak je graag een afspraak? Geen probleem. Bel met onze winkel of reserveer tijd via onze website.


Combineer je bezoek aan Swiss Sense met een bezoek aan Dortmund!

Swiss Sense Dortmund 2Een bezoek aan de Swiss Sense winkel in Dortmund combineer je perfect met een bezoek aan de prachtige kleine binnenstad met zijn eigen unieke charme. Wanneer je door het centrum dwaalt waan je je meteen in de middeleeuwen. Je vindt er sporen van een maar liefst 5000 jaar oude handelsroute. Het middeleeuwse karakter verandert al wandelend in een meer industriële sfeer waar je sporen van hoogovens, koolmijnen en staalfabrieken vindt. Een ware reis in de tijd dus! Bezoek één van de gezellige straatjes of pleinen waar je tevens ook veel gelegenheden vindt om je innige mens te plezieren. Een ideale plek om te proosten op je nieuwe aanwinst! Dortmund heeft tevens een prachtige Dortmund Zoo en natuurlijk staat de stad bekend om het Signal Iduna Park, dé voetbalclub van Borussia Dortmund.


Goed bereikbaar

Swiss Sense Dortmund 3De Swiss Sense Flagship Store is zeer goed bereikbaar doordat deze dicht bij de snelwegen A40 en A45 ligt. De winkel bereik je al binnen 10 minuten vanaf de snelweg. Tevens zijn er verschillende bussen die op ongeveer 700 meter afstand van de winkel langs een halte rijden. De winkel zelf is ruim opgezet en verdeeld over één etage waardoor het zeer toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, rollators en kinderwagens. Parkeren doe je recht voor de deur. In de buurt van de Swiss Sense winkel vind je tevens een Ikea winkel, een Mac Donalds en een Burger King Restaurant.

Swiss Sense Dortmund
LblTaxExcludeText