Flagship store

Swiss Sense Düsseldorf


Berliner Allee 45
40212 Düsseldorf
Duitsland

  + 49 (0) 211 8681 2600 duesseldorf@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

26 november

   Gesloten

Swiss Sense Düsseldorf

Bij Swiss Sense vind je alles wat je zoekt op het gebied van slapen. Stel helemaal zelf je eigen boxspring samen en geniet iedere nacht van een persoonlijk slaapcomfort! Familie Diks heeft met al bijna 100 jaar ervaring genoeg kennis in huis om de beste boxsprings te realiseren. Boxsprings in verschillende stijlen en prijsklassen. De uitgebreide beddencollectie, verschillende matrassen en toppers, fijn beddengoed en slaapkameraccessoires vind je in de ruim 90 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland zijn we flink aan het groeien en hebben we inmiddels al meer dan 15 grote Flagship Stores. Hier komen sfeer, inspiratie en een ultieme beleving samen in de winkels. Kom langs en vind jouw droomboxspring!

Swiss Sense Düsseldorf: een échte beleving!

Swiss Sense Düsseldorf 1Wij heten je van harte welkom in onze beddenwinkel in de bekende en grote stad Düsseldorf. De ruime collectie boxsprings van de Home 365, Capella, Lifestyle, Night, Royal en Diks staan gepresenteerd in de moderne winkel op maar liefst 3 etages. Bekijk alle stijlen en laat je inspireren in onze stadse winkel in Düsseldorf! Woonwinkelen met kinderen is geen probleem, dus neem ze gerust mee. Bekijk op je gemak alle bedden, terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken in de kidscorner. Bij Swiss Sense Düsseldorf weten onze slaapadviseurs je alles te vertellen over de verschillende boxspringmodellen, matrassen, toppers en beddengoed. Ben je benieuwd naar persoonlijk slaapcomfort met een Perzona matras? Of wil je graag meer uitleg over de natuurlijke materialen van de Diks collectie? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar! Laat je informeren en geniet ondertussen van een heerlijk kopje koffie in onze gezellige koffiehoek.


Breng een bezoek aan Düsseldorf

Swiss Sense Düsseldorf 2De winkel is gelegen in het oude stadcentrum, aan een doorgaande weg met diverse cafés, eetgelegenheden en een grote meubelzaak Einhorn Interiors. Vlakbij, op ongeveer 300 meter, zit Königsallee: de lange winkelboulevard met bekende winkels zoals H&M, Zara Home, Schwarovski, Esprit, Massimo Duti en Douglas. Düsseldorf is een grote stad met ruim een half miljoen inwoners. De stad ligt op korte afstand van Nederland, waardoor het een goede bestemming is voor een stedentrip met een bezoek aan onze Swiss Sense winkel! In de winter staat Düsseldorf vooral bekend om de gezellige kerstmarkten, die zeker een bezoek waard zijn. Wandel met mooier weer naar Medienhafen, een oude haven in het moderne gedeelte van Düsseldorf voor wie houdt van architectuur.


Bereikbaar vanuit alle windstreken

Swiss Sense Düsseldorf 3Swiss Sense Düsseldorf is vanuit verschillende windstreken te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf 200 meter afstand vind je verschillende metrostations en op Königsallee is een treinstation. Binnen een paar minuten sta je al in onze Swiss Sense winkel! De boxspringwinkel is voor iedereen toegankelijk, aangezien de etages ruim zijn opzet en zijn voorzien van liften. Ook rolstoel- en rollatorgebruikers begeven zich dus zeer gemakkelijk in onze winkel.

Swiss Sense Düsseldorf
LblTaxExcludeText